BIJBAAN IN DE ZORG

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieNederland

Jouw uitdaging

Volg jij een zorggerelateerde studie of heb je een studie in deze richting afgerond en wil jij praktijkervaring opdoen in de zorg? En woon je in de regio Arnhem, Heerlen, Maastricht, Sittard, Eindhoven en Tilburg? Dan biedt Aethon dé passende (bij)baan voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je hebt een lekker rustig dagje gehad: één college, je hebt artikelen doorgespit en vervolgens heb je uitgebreid geluncht. Niets leuker dan zo'n dag waardevol af te sluiten met het helpen van jouw cliënten. Bij aankomst geeft je collega aan dat mevrouw Pieterse vanochtend al naar je vroeg. Hoe leuk is dat?! Gauw aan de slag, je start direct bij mevrouw Pieterse. Tijdens een gezellig praatje zorg je ervoor dat ze gereed is voor de avond: haar steunkousen zijn uit, ze heeft haar pyjama aan en haar medicijnen ingenomen. Door naar de volgende.

Meneer Brandt heeft vandaag een wat mindere bui; hij geeft aan geen zin te hebben om gedoucht te worden. Jij legt hem rustig uit dat het belangrijk is voor zijn hygiëne om dit toch te doen en na wat tegenstribbeling krijg je hem toch zover. Wat een fijn gevoel! Alles wat je doet noteer je in het zorgplan. Verder verloopt de avond soepel en is de tijd zo weer om. Op de terugweg naar huis, bedenk jij je nog even hoe trots je bent dat je meneer Brandt toch hebt kunnen helpen.

Waar ga je aan de slag?
Je komt in dienst bij Aethon en behaalt via ons een waardevol certificaat waarmee je aan de slag mag binnen de zorg bij de verschillende locaties van Vilente.

Jouw talent

 • Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en krijgt energie van het helpen van anderen. En verder;
 • Volg jij een zorgstudie of heb je een studie in deze richting afgerond en wil jij ook praktijkervaring opdoen in de zorg
 • Je bent beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand. Mocht je een keer een weekje minder kunnen werken (door tentamens of vakantie bijvoorbeeld), dan kun je dat op andere momenten in de maand compenseren. Meer werken mag natuurlijk altijd;
 • Je bent flexibel om soms ook op andere zorglocaties of -instellingen te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken, hoewel we daar natuurlijk wel altijd ons best voor doen!

Wij bieden jou

Meer dan een baan! Zo doe je bij onze opdrachtgevers relevante werkervaring op die je direct kan toevoegen aan jouw CV. Ook bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je werkt. Je beschikbaarheid geef je simpelweg op via een app op je telefoon. Daarnaast krijg je van ons:
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een uurloon tussen €10,96 en €11,17 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)

Nieuwsgierig?
Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele baan? Een baan waarmee je waardevolle studiegerichte - én praktijkervaring opdoet. Ontstijg jezelf! Begin nu! Reageer via bovenstaand formulier! Na solliciteren nemen we binnen 48 uur contact met je op om jouw carrièrepad te bespreken.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Rosan Voets (recruiter) via rosan.voets@aethon.nl of +316 1105 0165 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij begeleiden je, én dagen je uit om een kickstart in de zorg te maken! Wij verbinden ambitieuze zorgtalenten aan de leukste (bij)banen bij zorginstellingen. Ook bij zorgorganisaties in de regio Arnhem, Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Tilburg.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com