SENIOR HR OFFICER

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieRijswijk

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een veelzijdige HR-functie in een dynamische organisatie? En wil jij specialist worden in het HR-vakgebied en je eigen toko hierin runnen? Lees dan verder!

Als senior HR officer houd jij je bezig met de administratieve taken binnen de HR Office afdeling op het gebied van verschillende administraties, waaronder de HR en pensioenadministratie. Wij geloven in specialisten. Dit betekent dat je je gaat focussen op één van de onderdelen in het HR proces. Dit zou bijvoorbeeld het onderdeel Ziekte & Verzuim kunnen zijn of het onderdeel van de HR Administratie waarin je verantwoordelijk bent voor onder andere het juist laten verlopen en het verwerken van de in- door- en uitstroom van de medewerkers, zoals het proces rondom contractverlengingen.

Je managet, samen met je collega’s in het team, de administratie van de interne en externe medewerkers. Wij staan voor kwaliteit, service en compliancy. Ook zorg je ervoor dat we compliant werken, onder andere door het uitvoeren van diverse controles. Denk hierbij aan een check op inschalingen en andere cao-inhoudelijke zaken, en het signaleren en monitoren van (al dan niet langdurige) ziekte. Hiervoor is het van belang dat je kennis rondom de wet- en regelgeving goed op orde is. Jij draagt hier niet alleen in de operationele uitvoering aan bij, maar ook door de werkzaamheden te doorgronden en knelpunten te signaleren. Met jouw inzicht vertaal jij dit vervolgens naar uniforme werkprocessen. Zo draag je bij aan het optimaliseren van de afdeling, waarbij het standaardiseren van de werkzaamheden op dit moment centraal staat.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en ons hoofdkantoor staat in Rijswijk (jouw werkplek). Je gaat werken in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag en Leiden en uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit. We hebben bovendien een bijzonder actieve personeelsvereniging, die zorgt voor pubquizzen, uitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Aethon-weekenden (geloof ons, die wil je meemaken!).

Jouw talent

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van HR, bedrijfskunde of MER) en je bent fulltime beschikbaar
 • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving en kunt hier de rust bewaken
 • Je bent pro-actief en draait je handen niet om voor wat administratie
 • Je bent servicegericht en flexibel

Wij bieden jou

 • Een vaste baan bij een fantastische werkplek; Aethon is snelgroeiend, jong & ambitieus
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een gezellige en informele werksfeer
 • Jouw talent gaan we samen verder ontwikkelen; stilstaan is geen optie bij Aethon!
 • Aethon weekenden; geloof me, die wil je meegemaakt hebben

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en binnen het zorgvervoer. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com