RECRUITMENT MARKETEER

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieRijswijk

Jouw uitdaging

Gaat jouw hart sneller kloppen van het raakvlak tussen recruitment en marketing? Zet jouw volgende stap in online recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Als creatieveling schrijf jij rake vacatureteksten, creëer je scherpe proposities en adviseer je onze recruiters over de optimale kanalenmix. Wil je hier graag verder in ontwikkelen? Dan hopen we dat je Aethon selecteert als jouw volgende werkgever, want wij bieden je die kans!

Wat ga je doen?
Aethon is actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg en de (semi-)overheid en voor de afdeling Central Recruitment op ons hoofdkantoor in Rijswijk zoeken we een Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie Specialist die ons helpt met het werven en binden van de beste talenten voor onze klanten. Zo dompel je helemaal onder in de drijfveren van studenten en starters. De selectie gebeurt vervolgens door onze lokale recruiters.

Hoe je dat doet? Door onder andere sprankelende, eerlijke en aantrekkelijke vacatureteksten te maken en deze op de juiste kanalen online te zetten. Maar ook door je collega’s te adviseren over hoe ze dat zelf (beter) kunnen doen. Je bent aanspreekpunt voor specifieke wervingsvraagstukken en optimaliseert onze campagnes en proposities continu. Ook ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van vacature-intakeformulieren, automations, whatsapp-templates, belblokken en recruiter-video’s.

Je werkt veel samen met de Recruitment Proces Specialist en Online Marketeers met wie je de verzamelde data analyseert en optimaliseert waar nodig. Uiteraard heb je ook veel contact met de recruiters en accountmanagers in het land.

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en delen van de kennis van onze doelgroepen, jij weet namelijk als geen ander dat doelgroepenkennis een absolute must is om effectief te kunnen werven. Je leest, (onder)zoekt, praat, luistert en zorgt dat je weet wat onze kandidaten beweegt en bezighoudt. Mede dankzij jou wordt Central Recruitment hét kenniscentrum van Aethon voor online recruitment! Je manager is Edwin Velsink (Directeur Digitale Marketing & Innovatie).

Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 14 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit. We hebben bovendien een bijzonder actieve personeelsvereniging, die zorgt voor pubquizzen, uitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Aethon-weekenden (geloof ons, die wil je meemaken!).

Jouw team
Het Central Recruitmentteam bestaat naast manager Edwin uit onze Senior Online Marketeer, onze Recruitment Proces Specialist en onze interim-senior Recruitment Marketeer. Gezien al onze plannen sluiten we verdere uitbreiding niet uit! Het team werkt nauw samen met de collega’s van Marketing & Communicatie die bij ons zitten.

Jouw talent

Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft erin, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze en creatieve recruitment marketeer, die wil leren en ontwikkelen en toe is aan een volgende stap. En verder:
 • Heb je een relevante hbo-opleiding afgerond met een diploma
 • Heb je ten minste drie jaar ervaring in online recruitment en affiniteit e-commerce, bijvoorbeeld in de arbeidsbemiddeling of zakelijke dienstverlening
 • Ben je een kei in de Nederlandse taal (nóóit te betrappen op ‘hun hebben’ en ‘groter als’)
 • Ben je sterk in het doorvertalen van onze (bij)banen naar een onderscheidende propositie voor de doelgroep
 • Heb je weinig ruzie met deadlines en vind je een beetje werkdruk eigenlijk best lekker
 • Ben je een verbinder en communicatief sterk, je krijgt energie van mensen helpen en meenemen in jouw verhaal
 • Word je blij van data, want die helpen je om elke dag een stapje beter te worden

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?
 • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding
 • Een salaris tussen de €3000 - €3750 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een fulltime baan (32-40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen, laptop, telefoon, een goeie pensioenregeling en een gratis parkeerplek
 • Een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten
 • De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag!

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie Specialist bij Aethon in Rijswijk?
Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Edwin Velsink (Directeur Digitale Marketing & Innovatie) via edwin.velsink@aethon.nl of 06 1502 9195).

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com