ONLINE MARKETEER

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieRijswijk

Jouw uitdaging

Jij bent op zoek naar een functie met impact én je wordt enthousiast wanneer jouw online campagnes succesvol zijn. Ben je creatief, conversiegericht en gebruik je data om jouw campagnes nog sterker te maken? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Online Marketeer.

Wat ga je doen?
Aethon is actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg en de (semi-)overheid en voor de afdeling Central Recruitment op ons hoofdkantoor in Rijswijk zoeken we een Online Marketeer die ons helpt met het verleiden van de beste talenten om voor ons én onze klanten te werken.

Hoe je dat doet? Door aansprekende en onderscheidende content te produceren voor onze wervingscampagnes: copy natuurlijk, maar net zo goed video’s, fotografie, animaties, you name it! Campagnes die je uitzet via onze eigen kanalen, via Social Media, jobboards en andere creatieve manieren. Jouw skills op het gebied van SEO, linkbuilding, SEA en AdWords zet je in om onze online vindbaarheid continu te vergroten. Je werkt veel samen met de Recruitment Proces Specialist en Senior Online Marketeer met wie je de verzamelde data analyseert en optimaliseert waar nodig. Tools zoals Google Analytics en Tagmanager hebben dan ook geen geheimen voor jou.

Verder besteed je tijd aan het opbouwen en bijhouden van kennis van onze doelgroepen. Jij weet als geen ander dat kennis over het online gedrag van onze doelgroepen een absolute must is om effectieve campagnes te creëren. Je leest, (onder)zoekt, A/B-test en zorgt dat je weet wat onze kandidaten beweegt en bezighoudt.

Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 14 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit. We hebben bovendien een bijzonder actieve personeelsvereniging, die zorgt voor pubquizzen, uitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Aethon-weekenden (geloof ons, die wil je meemaken!).

Jouw team
Het Central Recruitmentteam bestaat naast manager Edwin uit onze Senior Online Marketeer, onze Recruitment Proces Specialist en onze interim-senior Recruitment Marketeer. Het team werkt nauw samen met de collega’s van Marketing & Communicatie die bij ons zitten.

Jouw talent

Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft erin, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze en creatieve online marketeer, die wil ontwikkelen en toe is aan een volgende stap. En verder:
 • Heb je een relevante hbo-opleiding afgerond met een diploma
 • Heb je ten minste twee jaar ervaring in online marketing, bijvoorbeeld in de arbeidsbemiddeling of zakelijke dienstverlening
 • Ben je een kei in data-analyses omzetten naar conversie-optimalisatievoorstellen
 • Heb je weinig ruzie met deadlines en vind je een beetje werkdruk eigenlijk best lekker
 • Ben je creatief in het creëren van de juiste boodschap in tekst en beeld
 • Leg je makkelijk contact door jouw nieuwsgierigheid naar onze doelgroepen

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?
 • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding
 • Een salaris tussen de €2500 - €3000 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een fulltime baan (40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen, laptop, telefoon, een goeie pensioenregeling en een gratis parkeerplek
 • Een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten
 • De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag!

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Online Marketeer bij Aethon in Rijswijk?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!
Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Edwin Velsink (Directeur Digitale Marketing & Innovatie) via edwin.velsink@aethon.nl of 06 1502 9195).

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com