BIJBAAN HBO PEDAGOGISCH MEDEWERKER HILVERSUM

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week08 - 16 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieHilversum

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO studie en wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Heb je een goede klik met kinderen van 0 tot 13 jaar en zit jij vol creatieve ideeën om deze doelgroep een leuke dag te bieden? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO) in Soest en Hilversum iets voor jou!


Wat ga je doen?

Bij een BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Je haalt ze op bij school en loopt met een klein groepje naar de BSO in de buurt. De activiteiten die worden aangeboden staan in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met ze buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf creatieve ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 a 15.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan gezamenlijk eten, kinderen naar bed brengen, voorlezen, verschonen en diverse activiteiten aanbieden. Kinderendagverblijven zijn meestal open van 8 tot 19.00 uur. Jij werkt een dienst van 8 uur die binnen deze tijden valt.

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen in de kinderopvang. Op die dagen krijgen wij de meeste aanvragen binnen en kan jij het gemakkelijkst worden ingepland.

Waar ga je werken?

De werkgever waarvoor jij aan de slag gaat bestaat al meer dan 30 jaar en heeft locaties verspreid over Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. Je kunt dus altijd werken bij jou in de buurt en alle vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken met het OV.

Er wordt binnen deze kinderopvang goed gekeken naar het individuele kind en wat hij/zij nodig heeft. De kinderen mogen zelf kiezen of zij binnen of buiten willen spelen. Er worden allerlei activiteiten aangeboden om hun ontwikkeling te stimuleren en uiteraard om zich mee te vermaken. Je kunt hierbij o.a. denken aan knutselen, koken, sport, muziek en een uitstapje naar de Hei. Heb je zelf sportieve of creatieve ideeën, gooi ze in de groep, dit wordt zeker gewaardeerd!

Je team

Elke vestiging heeft een vast team waarin je terecht komt. Dit zijn vaak hechte teams met veel vakkennis. Ze zijn enthousiast, geven je een warm welkom en werken je gedegen in. Wel zo fijn.

Jouw talent

Je zit in het 3e of 4e jaar van een kindgerichte HBO- of WO-opleiding waarmee je bevoegd bent om in de Kinderopvang te werken;
Via deze link kun je checken of jouw opleiding in aanmerking komt: https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen-kinderopvang.
Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
Je bent minimaal 2 diensten (ongeveer 10 uur per week inzetbaar), waarvan 1 dag op de maandag, dinsdag of donderdag.
Verder werk je graag aan je eigen ontwikkeling en heb je uiteraard hart voor kinderen!

Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
Ben je in overleg 8 tot 16 uur inzetbaar: als KDV-medewerker in ieder geval minimaal wekelijks één volledige werkdag van 07.30-18.30 uur en als BSO-medewerker op de BSO-tijden van 13.30-18.30 uur (op woensdag en vrijdag soms vanaf 12.00 uur)
Werk je graag aan je eigen ontwikkeling en heb je uiteraard hart voor kinderen!

Wij bieden jou

Een prima salaris vanaf € 13,00 bruto per uur plus reiskostenvergoeding (als je geen OV-kaart hebt);
De mogelijkheid om alvast studie gerelateerde werkervaring op te doen;
Een training met certificaat;
Flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat je je werkzaamheden prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en vakantie;
Onvergetelijke ervaringen.

Heb je interesse in zo’n goedbetaalde bijbaan waarin je als pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO in Hilversum leuke en waardevolle praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Voor je het weet kan je aan de slag!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste bijbanen, bijvoorbeeld in de kinderopvang in Hilversum. Bijbanen die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in versnelling.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com