PARTTIME PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG - UTRECHT

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieUtrecht

Jouw uitdaging

Leuke en leerzame bijbaan!

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Vind je het leuk om met kinderen te werken? En wil je tegelijk waardevolle praktijkervaring opdoen waarmee je jouw cv verrijkt? Dan is deze studiegerelateerde bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderopvangorganisatie iets voor jou!

Je verdient direct een goed salaris in deze leuke afwisselende bijbaan waarin je onvergetelijke momenten meemaakt met kinderen tussen de [0-4 jaar (baby- en peutergroep op het KDV) of 4-13 jaar (op de BSO)]. Een baan waarin je waardevolle praktijkervaring opdoet voor je studie en die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat. Daarmee leer je diverse praktische vaardigheden en mag je snel aan de slag. Zo brengen we jouw carrière in versnelling!

WAAR GA JE WERKEN

In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties van dezelfde kinderopvangorganisatie. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in Hilversum. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met de fiets, scooter of OV en stuk voor stuk fijne werkplekken.

WAT GA JE DOEN

Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO). Je begeleidt binnen en buiten activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen.

In het kinderdagverblijf verzorg je baby’s en peuters van 0-4 jaar. Naast de verzorging speel je met ze, bijvoorbeeld door met ze te zingen, knutselen of spelletjes te doen. Als pedagogisch medewerker laat je de kinderen in hun eigen tempo de wereld ontdekken. Je koestert en knuffelt, neemt de tijd voor vragen en verhalen en uiteraard kijk je naar de ontwikkeling van de kinderen.

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Hier ligt de nadruk voornamelijk op ontspanning na schooltijd. Zodra de kinderen op de BSO komen, krijgen de kinderen alle tijd om te spelen met leeftijdsgenoten, zelfstandig een activiteit te ondernemen of juist uit te rusten. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen in de kinderopvang. Op die dagen krijgen wij de meeste aanvragen binnen en kan jij het gemakkelijkst worden ingepland.

JE TEAM

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en vakkundig team. Als je begint, staat er een ervaren collega voor je klaar om je welkom te heten en je zorgvuldig in te werken. Wel zo fijn. Bij elke organisatie is er aandacht voor gezond eten en drinken.

Jouw talent

Wie ben je?

Onze ideale kandidaat zit ten minste in het 3e jaar (of eind 2e jaar) van een kindgerichte HBO- of WO-opleiding waarmee je in de Kinderopvang mag werken. Controleer hier of jouw opleiding kwalificeert voor de Kinderopvang. Sommige afgeronde MBO opleidingen kwalificeren ook!

Daarnaast:
 • Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
 • Ben je in overleg 8 tot 16 uur flexibel inzetbaar. In ieder geval minimaal wekelijks één volledige werkdag van 07.30-18.30 uur (KDV) of twee middagen van 14.00-19.00 uur (BSO)
 • Werk je graag aan je eigen ontwikkeling en heb je uiteraard hart voor kinderen!
 • Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig
 • Je maakt makkelijk een praatje, bent flexibel en je leert graag
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan


De studie die je volgt kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan: jeugdwelzijn, kinderopvang, kinderverzorging, een lerarenstudie, social work of een pedagogische opleiding. Maar ook met een muziektherapie, culturele, kunstzinnige, sport of sociaal georiënteerde studie kom je in aanmerking. Controleer hier of jouw opleiding kwalificeert voor de Kinderopvang.

Wij bieden jou

 • Een zeer goed salaris vanaf minimaal € 13,00 bruto per uur;
 • Reiskostenvergoeding (als je geen OV-kaart hebt);
 • Een opleiding en een waardevol certificaat vooraf;
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang;
 • Flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat je je werkzaamheden prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of vakantie;
 • Onvergetelijke ervaringen met leuke, lieve, vervelende, brutale, verlegen, talentvolle, drukke en rustige kinderen in alle soorten en maten.


INTERESSE

Heb je interesse in zo’n goedbetaalde bijbaan waarin je als pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO in Hilversum leuke en waardevolle praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Voor je het weet ga je aan de slag!

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Gemma van der Wal, Recruiter, M: 06-11457451, @: Gemma.vanderWal@Aethon.nl.

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste, flexibele en goed betaalde bijbanen, bijvoorbeeld in de kinderopvang. Waar kinderen dagelijks begeleid worden in de ontdekkingstocht naar hun eigenheid, om uniek te worden en trots te zijn op wie zij zijn. Een studie gerelateerde bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in versnelling.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com