BIJBAAN IN DE OUDERENZORG BIJ ZORGBALANS – REGIO HAARLEM (HEEMSTEDE)

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week08 - 16 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieHeemstede

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Zorgverlener (niveau 2 of 2+) waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is Helpende of Verzorgende in de Ouderenzorg bij Kennemerduin in Heemstede echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je begeleidt zo’n 8 tot 16 uur per week oudere cliënten met zowel somatische als PG indicaties. Je draait wekelijks twee diensten (vroeg of laat) van 4 tot 8 uur, waarin je cliënten helpt met diverse ADL-handelingen, zoals aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij het gebruik van tilliften. Je helpt bij het eten en drinken en soms kook je voor bewoners. Ook begeleid je hen bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten, zoals een potje Rummikub. Als Verzorgende op niveau 2+ deel je ook medicatie en dien je deze toe.

Je weet wat zij aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben. Daarnaast overleg je met collega’s, heb je contact met de familieleden van de cliënten en eventueel met behandelaars. Heel diverse taken dus, waarin je op verschillende manieren veel voor de cliënten van Zorgbalans in Kennemerduin kunt betekenen. Je hebt met veel vaste cliënten te maken, waarmee je makkelijk een band opbouwt. Je bent een luisterend oor, maakt makkelijk een praatje en levert zo écht een maatschappelijke bijdrage waarmee je waardevolle ervaring opdoet.

Voor je start haal je via Aethon het waardevolle certificaat ‘Basis- en Transfertraining’, daarmee mag je diverse ADL-handelingen uitvoeren (niveau 2). Aangevuld met het certificaat ‘Medicatietraining’ (niveau 2+) mag je ook medicatie delen en toedienen. Je verdient direct een goed salaris in een leuke en leerzame bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling.

Waar ga je werken?
Je gaat als Helpende of Verzorgende aan de slag bij Woonzorgcentrum Kennemerduin aan de Herenweg aan de rand van Heemstede. De locatie is omringd door bos en te bereiken via een stijlvolle oprijlaan. De ca. 90 bewoners wonen er in hun eigen één- of tweepersoons appartement. Er heerst een rustige en gezellige sfeer en je komt terecht in een erg gezellig en hardwerkend team. Bovendien is Kennemerduin prima bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer (nog geen 5 minuten lopen). Wel zo prettig.

Jouw talent

Wie ben je?
Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, bent betrokken, positief ingesteld en betrouwbaar. En verder:
  • Volg je een (MBO, HBO of WO) zorgopleiding, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) HBO-V, MWD, Psychologie, Geneeskunde, Ergotherapie, Fysiotherapie of MBO-V
  • Ben je 8 tot 16 uur per week beschikbaar om diensten van 4 tot 8 uur te werken. Dat kan een vroege of late dienst zijn ergens tussen 07u en 23u op basis van je eigen beschikbaarheid. Gemiddeld werk je zo’n 16 uur per week, meer of minder mag ook. Flexibiliteit ten top dus en uiteraard zijn we nóg flexibeler tijdens je coschappen of stages

Wij bieden jou

  • Een uitstekend uurloon tussen de €10 en €12 (ca. €1.709,- per maand o.b.v. fulltime/36u)
  • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op
  • Een bijbaan waarin je zelf bepaalt op welke momenten je werkt, in een bijzonder gezellig en deskundig team met je eigen praktijkcoach, waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
  • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!


Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag in Woonzorgcentrum Kennemerduin van Zorgbalans in Heemstede!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Zorgbalans, waar mensen werken met het bijzondere talent om de mens achter de cliënt te zien!

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*