BIJBAAN VERZORGENDE - BIJ VIVA! ZORGGROEP – REGIO ALKMAAR

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieAlkmaar

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Zorgverlener (niveau 3) waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is Verzorgende in de Ouderenzorg bij Viva! Zorggroep in de regio Alkmaar echt iets voor jou!
 
Wat ga je doen?
Je begeleidt zo’n 8 tot 16 uur per week oudere cliënten met zowel somatische als PG indicaties. Je draait wekelijks diensten (vroeg of laat) van zo’n 8 uur waarin je zorgt voor ritme en structuur en ADL-handelingen verricht. Dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij het gebruik van tilliften. Je helpt bij het eten en drinken. Soms kook je voor bewoners. Daarnaast begeleid je hen bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten, zoals een potje Rummikub.
 
Ook voer je diverse medische handelingen uit, zoals het delen en toedienen van medicatie, wondverzorging, catheter- en stomazorg, zuurstof toedienen en injecteren. Je rapporteert in het zorgdossier. Een heel divers takenpakket dus. Je hebt  vaak te maken met dezelfde cliënten die elke keer weer uitkijken naar je komst! Je bent een luisterend oor, maakt makkelijk een praatje en levert zo écht een maatschappelijke bijdrage waarmee je waardevolle ervaring opdoet.
 
Voor je start bij Viva! Zorggroep haal je via Aethon het waardevolle certificaat ‘Verpleegtechnische Vaardigheden’. Daarmee mag je ADL én diverse medische handelingen uitvoeren (niveau 3). Je verdient direct een goed salaris in een leuke en leerzame bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling.
 
Waar ga je werken?
Je gaat als Flexmedewerker Zorg aan de slag bij de landelijk gelegen zorglocatie De Cameren in Limmen (gemeente Castricum), waar we de bewoners zoveel mogelijk in staat proberen te stellen om te leven volgens hun eigen ritme en voorkeuren. Deze locatie heeft 55 appartementen verdeeld over drie verdiepingen en is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. Het restaurant is de hele dag open en er worden veel activiteiten georganiseerd. Direct als je binnenloopt ervaar je de fijne en rustige sfeer. Je komt terecht in een hardwerkend gezellig team, waarin jouw praktijkcoach je wegwijs maakt en ook daarna altijd voor je klaar staat. En goed om te weten: De Cameren is prima bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer (de bus stopt 500m verderop). Wel zo prettig.
 

Jouw talent

Wie ben je?
Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, bent betrokken, positief ingesteld en betrouwbaar. En verder:
 • Volg je een (HBO of WO) zorgopleiding, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) HBO-V, MWD, Psychologie, Geneeskunde, Ergotherapie of Fysiotherapie
 • Ben je 8 tot 16 uur per week beschikbaar om diensten van meestal 8 uur te werken. Dat kan een vroege of late dienst zijn ergens tussen 07u en 23u op basis van je eigen beschikbaarheid. Gemiddeld werk je zo’n 16 uur per week, meer of minder mag ook. Flexibiliteit ten top dus en uiteraard zijn we nóg flexibeler tijdens je coschappen of stages.

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?
 • Een uitstekend uurloon tussen de €11 en €12 (ca. €1.740,- per maand o.b.v. fulltime/36u);
 • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op;
 • Een opleiding via Aethon met het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden (niveau 3);
 • Een bijbaan waarin je zelf bepaalt op welke momenten je werkt, in een bijzonder gezellig en deskundig team met je eigen praktijkcoach, waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna;
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!

Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer. Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij ViVa! Zorggroep!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij ViVa! Zorggroep, waar gezorgd wordt dat cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*