PRAKTIJKCOACH - IN DE BUURT VAN AMSTERDAM

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week16 - 24 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieAmsterdam

Jouw uitdaging

Aethon leidt hbo- en wo-studenten tijdens hun zorg gerelateerde studie op als zorgverlener met de meeste voorbehouden handelingen op niveau 3 door hen een opleidingstraject op maat te bieden. Nadat deze nieuwe collega’s in het opleidingsprogramma bevoegd zijn bevonden, worden ze op locatie bij de opdrachtgever bekwaam gemaakt. Hier speel jij een cruciale rol in. Je kent onze klanten, de teams, de soorten zorg die geleverd moet worden en zorgt dat onze medewerkers aansluitend op deze behoeften worden ingewerkt.

Behalve het inwerken van onze student medewerkers, bepaal je de kwaliteit van onze dienstverlening. De start van deze nieuwe medewerkers in de zorg, is bepalend in het vormgeven van hun verdere carrière. Als Praktijkcoach geef jij hen een warm welkom in hun nieuwe team en met goed inwerken geef je het vertrouwen om in de toekomst zelfstandig aan de slag te kunnen.
Je komt bij verschillende klanten over de vloer, waardoor je bij verschillende instellingen en teams een toegevoegde waarde levert. Je ontzorgt onze klanten volledig bij het inwerken van hun nieuwe collega’s.

Hoe jouw dag eruit ziet?
Vandaag start een nieuwe Aethon-collega met zijn eerste praktijkdienst. Je kent de locatie, het team en de cliënten en je hebt vooraf al contact gehad met de teamleider. Jij gaat zorgen dat deze dag voor iedereen soepel en prettig verloopt! Na de overdracht met een goede kop koffie loop je met de Aethon-medewerker door de praktische zaken heen die van belang zijn voor de locatie. 

Dan start je met de zorg: je helpt samen de cliënten om gezellig en comfortabel de dag te starten en praat hen meteen bij over de nieuwe collega, die de handelingen verricht. Je kijkt kritisch mee en ondersteunt waar nodig. Als de cliënten allemaal geholpen zijn en de dienst erop zit, bespreek je samen met de nieuwe collega de dag. Alle handelingen die kunnen worden afgetekend, teken je af en je luistert aandachtig naar eventuele vragen. Tot slot rapporteer je naar zowel de teamleider als naar Aethon over de dag, om daarna lekker te kunnen genieten van je vrije middag.

Jouw talent

Jij en Aethon

Aethon verbindt jonge professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg. We hechten veel waarde aan ontwikkeling: iedere medewerker volgt trainingen en we kijken altijd samen uit naar verdere doorgroeimogelijkheden. Zo maak je van je baan een springplank naar steeds een nieuwe uitdaging!

Als praktijkcoach ben je een echte aanpakker met ruime ervaring in de zorg. Je bent sociaal, hulpvaardig ingesteld, communicatief sterk en je vindt het leuk om mensen te coachen.
 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4.
 • Je hebt coachende vaardigheden en kunt zelfstandig werken en je werk organiseren.
 • Je bent flexibel en bereid om te reizen voor je werk.

Waar je aan de slag gaat
Bij de verschillende zorginstellingen waar onze studenten worden ingewerkt. Jij komt elke dag thuis met leuke verhalen door het persoonlijk contact dat je met cliënten en de studenten hebt.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de zorg en zie je in Aethon die springplank? Reageer dan direct online, dan maken we snel een afspraak om jouw wensen te bespreken!

Wij bieden jou

Bij Aethon word je onderdeel van een dynamisch bedrijf waar regelmatig leuke activiteiten als trainingsdagen en borrels worden georganiseerd. Wij geloven in je, dagen je uit, leiden je op en coachen je op weg naar een mooie carrière in de zorg. Bovendien krijg je als praktijkcoach:
 • Een goed salaris
 • Parttime dienstverband (16 tot 32 uur per week)
 • Zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid om zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen
 • Een vast contactpersoon waarmee je jouw wensen, ontwikkeling en andere zaken kan bespreken

Over Aethon

Aethon verbindt young professionals zoals jij aan de beste carrières in de Zorg. Aethon hecht veel waarde aan het samen werken aan jouw ambitie en ontwikkeling. Hier zijn we dan ook continu over in gesprek met onze medewerkers én opdrachtgevers.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de zorg en is Aethon de organisatie waar jij dit wilt doen? Reageer dan direct online, dan maken we snel een afspraak om jouw wensen te bespreken!

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*