MEDEWERKER GEGEVENSBEHEER BRABANT

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieGemert

Jouw uitdaging

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring binnen een afdeling Burgerzaken, affiniteit met ICT, en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen op het snijvlak tussen business en technologie? Heb je een afgeronde HBO opleiding en wil je jouw carrière verder vorm geven bij een mooie gemeente in het zuid oosten van Noord-Brabant? Dan is deze vacature voor Functioneel Beheerder BRP jou op het lijf geschreven.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het Functioneel Applicatiebeheer van de BRP. Samen met een collega beheer je de BRP. Als kwaliteitsbewuste professional voer je controles uit, beoordeel je fouten in de BRP en ontwerp je formulieren of pas je deze aan. Daarnaast verzorg je het Functioneel  Applicatiebeheer van Key2DDS en zorg je er dus voor dat de uitwisseling van basisgegevens tussen verschillende systemen optimaal verloopt.Tot slot, maar zeker niet minst belangrijk: binnen deze functie ben je samen met een collega verantwoordelijk ook verantwoordelijk voor het organiseren van verkiezingen. Het gaat hier dus om een veelzijdige baan, een rol waarin je bovendien met veel verschillende lagen binnen de organisaties contacten hebt.

Je gaat aan de slag bij een gemeente in het zuidoosten van Brabant, goed te bereiken vanuit Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven, met ruim 30.000 inwoners en een organisatie van ruim 200 FTE. Het gaat hier om een moderne, ambitieuze organisatie die dichtbij haar burgers staat. De cultuur is laagdrempelig, met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Je komt terecht in een hecht team dat bestaat uit 6 medewerkers.

Jouw talent

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring bij een gemeente, bij voorkeur op een afdeling Burgerzaken / Publiekszaken;
  • Je hebt affiniteit met automatisering; Het lukt jou altijd om technisch complexe zaken te ontleden tot iets eenvoudigs;
  • Je legt gemakkelijk contact, zowel met collega’s in het team, als met andere afdelingen binnen de organisatie;
  • Je neemt initiatief en weet anderen op natuurlijke wijze enthousiasmeren voor jouw ideeën;

Wij bieden jou

Bij Aethon vinden we het belangrijk dat je blijft ontwikkelen, als aanjager van ontwikkeling en groei gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. We werven niet alleen, maar in investeren in je  door gedegen opleidingsprogramma’s aan te bieden. Daarbij helpen wij jou bij de ontwikkeling en versnelling van je loopbaan.

Uiteraard bieden wij jou een marktconform salaris (€2.200,- bruto per maand, op basis van 36 uur) passend bij deze functie, een parttime of fulltime arbeidsoverenkomst (24 - 36 uur) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease auto en goede pensioenregeling. Uiteindelijk kun je na en detacheringsperiode, na een tijdelijk dienstverband, in dienst treden bij onze opdrachtgever.

Over Aethon


Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*