PARTTIME MEDEWERKER BURGERLIJKE STAND

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieHeemstede

Jouw uitdaging

Voor een kleine, maar welvarende gemeente, in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een medewerker Burgerlijke Stand, die zich voornamelijk zal gaan bezighouden met het verzorgen van huwelijken. Als medewerker Burgelijke Stand ben je verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van het huwelijk, de voltrekking zelf zal door een BABS gedaan worden. Wel heb je veel contact met de verschillende Buitengewoon Ambetenaren van de Burgerlijke stand.
In deze kleine gemeente worden relatief veel internationale huwelijke gesloten, dus kennis van Internationaal Privaatrecht is van belang!
Met deze werkzaamheden ben je ongeveer drie dagen per week bezig, en is parttime inzet mogelijk. Werk je liever fulltime (32 uur)? Dan zul je de vierde dag BRP-werkzaamheden verrichten, zoals eerste vestigingen, hervestigingen of eenvoudige mutaties.

Het hechte en gezellige team bestaat uit 5 medewerkers backoffice. Daarnaast heb je veel te maken met de collega's van de front office, die huwelijksaanvragen in ontvangst nemen en voor wie jij als vraagbaak fungeert. Ook al ben je er maar tijdelijk, iedereen is gelijk en je zult vanaf dag 1 opgenomen worden als volwaardig lid van het team!
Deze gemeente in Noord Holland is goed te bereiken vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Naast de werkzaamheden binnen de Burgerlijke Stand krijg jij energie van door ontwikkelen, van jezelf, maar ook zelf van de gemeente!
Met jouw proactieve houding signaleer jij verbeterpunten en gaat hier actief mee aan de slag om jouw team of organisatie verder te brengen.
Door middel van de Aethon Aecademy biedt Aethon jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van verschillende masterclasses op het gebied van Burgerzaken ambacht, persoonlijke ontwikkeling, modernisering en digitalisering.

Heb jij interesse in deze doorontwikkeling binnen de overheid of heb jij ambitie om de allround medewerker burgerzaken van de toekomst te worden? Solliciteer dan direct!

Jouw talent

  • Recente ervaring en aantoonbare kennis van de Burgelijke Stand en IPR;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk);
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Wij bieden jou

  • Een salaris tussen €2.200,- en €3.300,-;
  • Een tijdelijk dienstverband (part time of full time) van 24 tot 32 uur per week;
  • Door ontwikkeling doormiddel van de Aethon Aecademy.

Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*