MEDEWERKER BURGERZAKEN FRONTOFFICE/KCC

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieNoordwijk Zh

Jouw uitdaging

Een middelgrote gemeente aan de kust in Zuid-Holland is op zoek naar een allround medewerker burgerzaken, die parttime/fulltime zowel aan de Front Office als op het KCC komt te werken. Aan de balie burgerzaken ontvang je burgers op afspraak bij deze gemeente en help je hen onder andere met de aanvraag van paspoorten, rijbewijzen en verschillende aktes. Op de klantenservice sta je burgers te woord met allerhande vragen, ofwel aan de telefoon als aan de receptie in het gemeentehuis.
De gemeente is goed te bereizen vanuit Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

Je draait je diensten altijd met minimaal één andere collega. Meestal in het gemeentehuis, maar af en toe ook op een andere locatie van deze fusiegemeente.
De gemeente is recent gefuseerd, maar hoewel de organisatie groter is geworden blijft het een speerpunt om dicht bij de burgers te staan. In deze functie kun je daarvoor echt het verschil maken. Je bent het gezicht van de gemeente en daarmee de kern van de organisatie.

Het team is in ontwikkeling en zoekt een collega die deze ontwikkeling een boost kan geven, met frisse energie en vernieuwende ideeën. Enige ervaring binnen Burgerzaken (receptie, telefonie of balie) is dan ook een vereiste om aan de slag te kunnen.
Je bent een teamspeler die energie krijgt van zelforganisatie en het bestaande team kan helpen hier verder in te groeien. Je bent dienstverlenend en geduldig, maar ook zeker in staat om je grenzen aan te geven. De functie kan in eerste instantie part time ingevuld worden, maar ook een full time invulling is mogelijk in overleg.

Heb jij ambitie om door te ontwikkelen binnen een overheids instelling? En als droom om later als BRP Specialist bij de gemeente Amsterdam te werken? Dan kun je doormiddel van de Aethon Aecademy je kennis op het gebied van Burgerzaken vergroten en uiteindelijk doorgroeien tot specialist.

Jouw talent

  • Je bent minimaal HBO opgeleid;
  • Je hebt recente werkervaring binnen Burgerzaken;
  • Je hebt een proactieve houding en hebt drive om te leren.

Wij bieden jou

  • Een startsalaris van €2.200,- bruto per maand, op basis van 36 uur;
  • We starten met een tijdelijk dienstverband, bij wederzijdse tevredenheid wordt deze verlengd;
  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van de Aethon Aecademy.

Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com