HART VOOR DE ZORG

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieArnhem

Jouw uitdaging

Maak het verschil in de zorg. Start vandaag.
Hey jij daar! Ben jij op dit moment bezig met een zorg gerelateerde opleiding? En wil jij vandaag al vorm geven aan jouw carrière? Ben jij flexibel inzetbaar, wil jij je graag verder ontwikkelen en zie jij elke hindernis als een uitdaging om verder te komen? Dan biedt Aethon dé passende bijbaan voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je hebt een lekker rustig dagje gehad: één college, je hebt artikelen doorgespit en vervolgens heb je uitgebreid geluncht. Niets leuker dan zo'n dag waardevol af te sluiten met het helpen van jouw cliënten. Bij aankomst geeft je collega aan dat mevrouw Pieterse vanochtend al naar je vroeg. Hoe leuk is dat?! Gauw ga je aan de slag. Je start direct bij mevrouw Pieterse. Tijdens een gezellig praatje zorg je ervoor dat ze gereed is voor de avond: haar steunkousen zijn uit, ze heeft haar pyjama aan en haar medicijnen ingenomen. Door naar de volgende.

Meneer Brandt heeft vandaag een wat mindere bui; hij geeft aan geen zin te hebben om gedoucht te worden. Jij legt hem rustig uit dat het belangrijk is voor zijn hygiëne om dit toch te doen en na wat tegenstribbeling krijg je hem toch zover. Wat een fijn gevoel! Alles wat je doet noteer je in het zorgplan. Verder verloopt de avond soepel en is de tijd zo weer om. Op de terugweg naar huis, bedenk jij je nog even hoe trots je bent dat je meneer Brandt toch hebt kunnen helpen.

Waar moet je op letten?
Duidelijk communiceren is hier de basis. Goed kunnen luisteren naar de cliënt is net zo belangrijk als de kennis van de persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen. Met een certificaat waarmee je medische handelingen mag uitvoeren, verleen je niet alleen de basiszorg, maar ga je ook op een hoger niveau aan de slag! Denk hierbij aan medicatie delen, wondverzorging en injecteren.

Jouw talent

 • Je bent 16 uur per week beschikbaar (waarvan je 8-12 uur kunt werken) verdeeld over minimaal 2 diensten. Flexibel in te plannen door middel van een app waarin je zelf je beschikbaarheid doorgeeft;
 • Je volgt een zorggerelateerde of sociale opleiding op minimaal MBO niveau 3, HBO-, of WO-niveau.
 • Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig maar geeft ook goed je grenzen aan.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van aanpakken.

Wij bieden jou

5 redenen om te solliciteren op deze toffe functie:
 • Een lekker salaris tussen de 10 en 12 euro per uur
 • Je doet ervaring op met cliënt contact
 • Je werkt zelfstandig, hierdoor blijft het uitdagend
 • Je krijgt een waardevol certificaat waardoor je op een hoger niveau aan de slag kunt
 • Je bepaalt zelf wanneer je werkt

Over Aethon

Waar ga je aan de slag?
Je werkt in de omgeving van Arnhem in een verzorgingshuis of in de thuiszorg. Jij kunt op verschillende locaties van een verzorgingshuis worden ingezet. Maar we proberen je zoveel mogelijk telkens in hetzelfde team in te delen, zodat je de bewoners en je collega’s goed leert kennen. Hierdoor blijft jouw werk gevarieerd en uitdagend! Ook kun je aan de slag in de thuiszorg waarbij je zelfstandig aan het werk gaat in de wijk.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*