PART-TIME PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG BIJDEHAND ROTTERDAM

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • LocatieRotterdam

Jouw uitdaging

Heb jij je Pedagogische MBO 3 of 4 studie afgerond en wil je een goedbetaalde flexibele (bij)baan? Heb je een goede klik met kinderen van 0 tot 13 jaar en zit jij vol creatieve ideeën om deze doelgroep een leuke dag te bieden? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO) bij BijDeHand in Rotterdam en omstreken iets voor jou!

Bij een BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Je haalt ze op bij school en loopt met een klein groepje naar de BSO in de buurt. De activiteiten die worden aangeboden staan in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met ze buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf creatieve ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 a 15.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan gezamenlijk eten, kinderen naar bed brengen, voorlezen, verschonen en diverse activiteiten aanbieden. Kinderendagverblijven zijn meestal open van 8 tot 19.00 uur. Jij werkt een dienst van 8 uur die binnen deze tijden valt.

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen in de kinderopvang. Op die dagen krijgen wij de meeste aanvragen binnen en kan jij het gemakkelijkst worden ingepland.

Kinderopvang BijDeHand is onderdeel van de SWK Groep. De SWK Groep staat midden in de maatschappij. Ze geloven in het verbinden van mensen en organisaties. Bij de SWK Groep krijg je de ruimte om je met kennis, ervaring en energie de kleurrijke nieuwsgierige doelgroep te helpen in hun ontwikkeling. Hun motto is dan ook: Geen woorden maar daden! Als jij je in deze uitspraak kunt vinden pas je helemaal bij SWK!
Ze laten je zien dat je door het verbinden van mensen ook de maatschappij mooier kleurt. Zo heeft SWK bijvoorbeeld een kinderopvanglocatie gevestigd in een huis voor ouderen. De ouderen genieten van de spelende kinderen en de kinderen krijgen extra aandacht van de bewoners. Het is daarom erg leuk om op verschillende vestigingen te werken, zodat elke keer in aanraking komt met een andere doelgroep. Gezien alle locaties gemakkelijk bereikbaar zijn met het OV moet dit geen problemen geven.

Jouw talent

Wie ben je?
• Je bent in het bezit van een MBO 3 of 4 diploma, waarmee je bevoegd bent om in de Kinderopvang te werken;
Via deze link kun je checken of jouw opleiding in aanmerking komt: https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen-kinderopvang.
• Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
• Je bent minimaal 10 uur per week inzetbaar;
• Verder werk je graag aan je eigen ontwikkeling en heb je uiteraard hart voor kinderen!

Wij bieden jou

• Een prima salaris vanaf € 13,00 bruto per uur plus reiskostenvergoeding (als je geen OV-kaart hebt);
• De mogelijkheid om alvast studie gerelateerde werkervaring op te doen;
• Een training met certificaat;
• Flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat je je werkzaamheden prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en vakantie;
• Onvergetelijke ervaringen.

Geïnteresseerd? Meer informatie?

Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan waarin je als pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO van BijDeHand in Rotterdam en omgeving leuke en waardevolle praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Voor je het weet kan je aan de slag!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste bijbanen bij de buitenschoolse opvang (BSO) en het kinderdagverblijf (KDV). Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat. Daarmee leer je diverse praktische vaardigheden en mag je snel aan de slag.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*