WERKEN IN DE ZORG

Begin nu.

WERK DAT PAST BIJ JE STUDIE

Wil jij je tijdens je studie al bewijzen? Wij verbinden gedreven studenten aan leuk en betekenisvol werk in de zorg. Je gaat aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis, de gehandicaptenzorg of in de thuiszorg. Een goed betaalde, flexibele bijbaan waarmee jij elke dag het verschil maakt in het leven van bewoners en cliënten.

Je ziet meerdere zorgafdelingen waardoor je snel ziet waar de verbeterpunten liggen. Dat neem je allemaal mee naar later.

Daniël van Putten, student Biomedische Wetenschappen uit Leiden

GA IN STROOMVERSNELLING

Voordat je aan het werk gaat, leiden we je op. Samen met uitmuntende opleidingsinstituten ontwikkelen we jouw talent. Ons opleidingstraject is op maat gemaakt en jouw studie bepaalt met welke opleiding je start. In zes stappen maken we je bevoegd en bekwaam om algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en verpleegtechnische handelingen (VTV) uit te voeren. Je gaat onder andere vitale functies meten, deelt medicatie, past wondverzorging toe, injecteert en biedt hulp bij wassen, aankleden, eten en drinken.

NU STARTEN MET JOUW ZORGCARRIÈRE

Waarom wachten tot je in dezelfde vijver belandt als de jaargenoten waarmee je afstudeert? Neem een voorsprong, verrijk je cv en ga voor het beste resultaat.

Bekijk al onze vacatures

BIJNA AFGESTUDEERD?

Zit jij in jouw laatste jaar van HBO Verpleegkunde en wil je blijven leren? Start met ons traineeship, ontwikkel jouw talenten en ga de aankomende 2 jaar aan de slag op diverse afdelingen binnen de zorg.

Lees alles over ons traineeship

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.