Samen Professionals

Wil je verder groeien? De Aethon Groep helpt je bij de volgende stap in je carrière. Wij bieden een op maat gemaakt ontwikkeltraject om jezelf te ontplooien van talent naar (young) professional. Dit doen we binnen de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs.

Van Aethon naar Samen Professionals

Ons doel is het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Wanneer je als talent bij Aethon klaar bent voor de volgende stap kun je via ons duurzaam leerproject je laten scholen tot professional. Er is namelijk altijd ruimte voor een talent om door te groeien en een volwaardig (young) professional te worden. Via Samen Professionals kun je rekenen op de begeleiding en ontwikkeling die je bij Aethon gewend bent.

Bij Samen Professionals krijg je een detacheringscontract. Dit betekent een vast contract bij ons, maar wel de mogelijkheid om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Dus net zo flexibel als je van Aethon gewend bent. Met net zo veel oog voor jouw ontwikkeling.

 

Ontdek Samen Professionals

Je wilt bijdragen. Op een plek die je uitdaagt.