UITDAGING & ONTWIKKELING

Daniël van Son, Aethon-trainee

ALS PROFESSIONAL GEDETACHEERD DOOR AETHON

Ik ben Daniël van Son, 26 jaar oud en ik woon in Waalwijk. Ik ben gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3) en verpleegkundige (niveau 4). Na mijn opleiding voor verpleegkundige ben ik nu voor Aethon werkzaam als verpleegkundige op niveau 4. In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness en aan toneel spelen. Verder help ik vrijwillig gehandicapten met darten.

Aethon luistert naar mijn wensen en zorgt ervoor dat er altijd een uitdaging is.

Daniël van Son, Aethon-professional en verpleegkundige op niveau 4

LEUKE AFWISSELING

In vaste dienst bij Aethon, werk ik op verschillende zorglocaties. Dat vind ik interessant, want je ziet verschillende werkplekken waar je nieuwe ervaringen opdoet die je direct in praktijk brengt. Aethon luistert naar mijn wensen en zorgt ervoor dat er altijd een uitdaging is.

ZO KON IK BLIJVEN ONTWIKKELEN

Ik ben erg blij met de opleiding voor verpleegkundige die ik via Aethon kon volgen. Tijdens mij studie hielden planners hier rekening mee, zodat ik vrij was op de dagen dat ik naar school moest. Om school en werk te kunnen combineren, kreeg ik een auto beschikbaar gesteld. Aethon regelde bij de klant een omgeving waar ik ook mijn schoolopdrachten kon maken. Samen bewaakten zij mijn leerproces. Zo zorgt Aethon dat ik mij naast mijn werk kan blijven ontwikkelen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.