IK ZIE MIJN TRAINEESHIP ALS EEN SPRINGPLANK

Tom, Young Professional Wonen trainee

Tijdens zijn studie werkte hij via Aethon als medewerker klantcontact bij diverse woningcorporaties. Nu volgt hij het ‘Young Professional Wonen’-traject: een tweejarig opleidingsprogramma waarin hij ervaring opdoet in verschillende specialismen bij woningcorporaties.


WAAROM DE STAP NAAR DIT TRAJECT

Tijdens mijn studie heb ik als bijbaan bij woningcorporaties gewerkt. En zelfs mijn afstudeerscriptie geschreven. Met het einde van mijn studie in zicht zocht ik naar mogelijkheden om binnen de sector te blijven. En dat kon via dit traject van Aethon. Dat vond ik een mooie manier om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast zorgt Aethon altijd voor de juiste match.

BLIJ DAT JE BENT GESTART?

Ja! Het opleidingsprogramma is erg divers en biedt veel voordelen. Vooral mijn technische en bouwkundige kennis ontwikkel ik snel. Ik zie het als een springplank. Naast het opdoen van kennis, kom ik ook in contact met veel woningcorporaties. Mijn netwerk wordt dus steeds groter.

Er is veel flexibiliteit en ruimte om te doen wat ik écht leuk vind.

Tom, Young Professional Wonen trainee

VOLDOET HET AAN JOUW VERWACHTINGEN?

Zeker. Er is veel flexibiliteit en ruimte om te doen wat ik écht leuk vind. Ze denken actief met je mee en zoeken een geschikte opdracht. Daarnaast kun je zelf kiezen in welke richting je wilt ontwikkelen. Je bepaalt je eigen leerlijnen. Dit maakt het persoonlijk en daardoor kan ik me ontwikkelen op vakgebieden waar mijn interesses liggen.

ZOU JE HET AANBEVELEN?

Absoluut. Ik heb het altijd erg naar mijn zin bij Aethon. De masterclasses zijn erg leuk en het is prettig om op die momenten ervaringen te delen met andere young professionals. Het is een goede basis voor mijn toekomst.


Enthousiast geworden na het lezen van Toms Aethon-ervaring? Check hier onze beschikbare banen en traineeships voor professionals.

Meer verhalen van professionals bij Aethon:
Lees meer over de traineeship van Amina, trainee en BRP-specialist
Lees meer over trainee Verpleegkunde, Maaike

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.