NUTTIG & VEELZIJDIG

Ingrid Levensvreugd, Professional en midoffice-medewerker

BIJZONDER WERK

Bij Gemeente Langedijk ben ik midoffice-medewerker. Daarnaast heb ik een ondersteunende rol bij het organiseren van de Provinciale Staten-, Waterschaps-, en Europese Parlementsverkiezingen in 2019. De gemeente wil met deze verkiezingen meedoen aan het experiment ‘centraal tellen’. Ik schrijf mee aan het raadsvoorstel dat door de gemeenteraad moet worden goedgekeurd.

Werken bij de gemeente is nuttig en uitdagend.

Ingrid Levensvreugd, Professional en midoffice-medewerker bij Gemeente Langedijk

VEELZIJDIG BURGERZAKEN

Werken bij de gemeente vind ik nuttig, afwisselend en uitdagend. Je komt ingewikkelde situaties tegen waar je creatieve oplossingen voor moet verzinnen. Het meeschrijven aan het voorstel voor de gemeenteraad is erg interessant en het toont denk ik aan hoe veelzijdig werken bij Burgerzaken kan zijn.

DAAROM AETHON

Wat ik mooi vind aan werken bij Aethon, is dat ik kansen krijg die ik anders niet zo snel zou krijgen. Via Aethon openen er deuren, blijkbaar ook voor mensen met een communicatieve opleiding. Daarnaast leer ik veel. Denk aan oplossingsgericht handelen en ontwikkeling van sociale en contactuele vaardigheden. Ik hoop dat ik in 2019 zoveel mogelijk van Aethon’s masterclasses kan volgen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.