IK WILDE VERSNELD KENNIS OPDOEN

Amina Faouzi, trainee en BRP-specialist

DOOR AETHON-TRAINEESHIP NU SPECIALIST

Via het Aethon-traineeship ‘Young Professional Publiek & Identiteit’ ben ik BRP-specialist geworden bij de gemeente Schiedam. Wij doen huisbezoeken als we vermoeden dat de bewoning niet klopt met de Basisregistratie Personen (BRP). Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen doen we grondig vooronderzoek. Ook zetten we integrale acties op met instanties zoals politie, Belastingdienst en netbeheerder Stedin.

GOEDE VOORWAARDEN

Als trainee krijg je direct een goed salaris, een mooie auto en een tankpas; welke trainee kan dat nou zeggen?! Bovendien besteden Aethon én Mariënburg veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. De lessen die Mariënburg voor dit traineeship organiseert zijn echt top.

Ik wil mensen helpen. En dat lukt in dit werk erg goed.

Amina Faouzi, professional en BRP-specialist

LEUK EN SPANNEND WERK

Ik heb het heel erg naar mijn zin en ik ga met veel plezier naar mijn werk. De spanning is geweldig en het is heel leerzaam om zo nauw met andere partijen samen te werken. Ik heb Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd om mensen te helpen en te begeleiden bij hun weg terug naar de maatschappij. Dit werk past hier perfect bij. Door deze huisbezoeken ga je toch meer stilstaan bij het leven, ga je sneller relativeren.

VERSNELD KENNIS OPDOEN

Ik ben het traineeship ‘Young Professional Publiek & Identiteit’ gaan doen omdat ik mij wilde ontwikkelen en versneld mijn kennis wilde vergroten. Ik heb bewust voor dit traineeship gekozen omdat je bij vier verschillende afdelingen of organisaties ervaring opdoet. Samen met opleider Mariënburg plant Aethon daarnaast verschillende lesdagen, op vrijdagen en zaterdagen. De lesmodule BRP sluit natuurlijk uitstekend aan bij mijn huidige werkzaamheden. Ik kan het traineeship dan ook absoluut aanbevelen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.