EERSTE STAP WERD EEN SPRONG

Dionne Andrews, ex-Trainee Young Professional Wonen

IN TWEE JAAR TIJD VEEL GELEERD

Tijdens mijn studie werkte ik via Aethon als KCC-medewerker (klantcontactcenter). Vlak voor mijn afstuderen vroeg Aethon of ik geïnteresseerd was in hun traineeship ‘Young Professional Wonen’. Ik zou dan bij Aethon in dienst bij drie verschillende woningcorporaties gedetacheerd worden.

Ik kreeg een prima vast maandsalaris, een interessant opleidingsprogramma en kon bij verschillende corporaties in de keuken kijken. Ik heb die kans met beide handen gepakt. Zo heb ik mij versneld gespecialiseerd en heb ik tegelijkertijd kunnen oriënteren op verschillende carrièremogelijkheden.

Ik ben blij met de groeikansen die ik via Aethon heb gekregen.

Dionne Andrews, ex-Young Professional Wonen

NU IN VASTE DIENST

Twee jaar later, na het afronden van mijn traineeship, werd ik direct door woningcorporatie Velison gevraagd om in vaste dient te komen. Ze konden mijn ervaring goed gebruiken en ik paste goed bij hun cultuur. Mijn huidige functie als woonconsulent combineer ik nu met het begeleiden van huurders. Echt heel leuk!

KICKSTART

Ik ben erg blij met het traject dat ik heb doorlopen en de groeikansen die ik via Aethon heb gekregen. Het heeft mijn carrière een kickstart gegeven en daarnaast had ik de gelegenheid om te ontdekken wat ik echt leuk vond.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.