TRAINEESHIP VERPLEEGKUNDE

Start vandaag.

JOUW ONTWIKKELING IN STROOMVERSNELLING

Wil je jezelf continu ontwikkelen én aan de slag op het juiste niveau? Samen met Breederode Hogeschool hebben we een post-hbo geaccrediteerde opleiding ontwikkeld: het Traineeship Verpleegkunde. Daarmee verbinden we talentvolle en gedreven zorgprofessionals aan leuk en betekenisvol werk in de zorg. Direct met een salaris en baangarantie.

Het traineeship geeft je de ruimte om te ontdekken wat je echt wil doen binnen de zorgsector. Je gaat aan de slag als trainee op verschillende afdelingen in de ouderenzorg, revalidatie of de gehandicaptenzorg. Met de praktijkervaring leg je gelijk een stevige basis voor je verdere carrière! Jouw ontwikkeling staat centraal bij Aethon. Elke maand ga je één dag de collegebanken in om je kennis bij te spijkeren met up-to-date vakkennis van de beste trainers en opleiders.

Een echte win-winsituatie, jij een leuke baan en ouderen de zorg die ze verdienen.

Nili, accountmanager

PROGRAMMA TRAINEESHIP VERPLEEGKUNDE
Het Traineeship is gebaseerd op de zeven CanMEDS-rollen, ontwikkelingen in de zorg en BaN 2020. Het programma bestaat uit drie modules die je afsluit met een concrete eindopdracht, zoals het verbeteren van het kwaliteitsbeleid, ontwikkeling van een lifestyleprogramma of het implementeren van een digitaal zorgdossier.

  • Kwaliteit van de zorg
    Onderwerpen zijn onder andere: klinisch redeneren, verpleegkundig indiceren en coördinatie complexe zorg
  • Organisatie van de zorg
    Onderwerpen zijn onder andere: werkbegeleiding verpleegkundigen, klinisch lesgeven en cultuur- en organisatieontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
    Onderwerpen zijn onder andere: effectief omgaan met werkdruk, persoonlijk ontwikkelplan en vergroten van impact en overtuigingskracht

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Wij helpen, jij doet het. Met het 2-jarig opleidingsprogramma heb je 24 lesdagen en werk je 30 uur per week. Met begeleiding vanuit Aethon, Breederode Hogeschool en de zorginstelling staat niets jouw succes in de weg.


BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER HET TRAINEESHIP VERPLEEGKUNDE?
Neem dan contact op met onze accountmanager Marie-Catherine Terlingen (06-11503667).

alt=”” />

Chris, trainee Verpleegkunde

“Het traineeship biedt met handvatten.”

Nilly, ex-verpleegkundige en accountmanager

“Bij ons maakt je vlieguren!”

Vilente
Amsta
Warande
Thebe
Archipel
Het Schild
WZH
Surplus
St Antonius
Sint Jacob
Zuwe Hofpoort
Zorgbreed
Hilverzorg
Brabant zorg
Nieuw Amstelrade
LUMC

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.