JEZELF BEWIJZEN IN DE ZORG

Start vandaag.

JOUW ONTWIKKELING IN STROOMVERSNELLING

Wil jij jezelf continu ontwikkelen én aan de slag op het juiste niveau? Samen met Breederode Hogeschool hebben we een geaccrediteerde post-HBO-opleiding ontwikkeld: het Traineeship Verpleegkunde. Daarmee verbinden we talentvolle en gedreven zorgprofessionals aan leuk en betekenisvol werk in de zorg. Je gaat aan de slag in de ouderenzorg (intramuraal en extramuraal), revalidatie of de gehandicaptenzorg én elke maand de collegebanken in!

Door het Traineeship Verpleegkunde kan ik binnen de ouderenzorg op hbo+ niveau werken en mezelf ontwikkelen.

Maaike Kuijs, Trainee Verpleegkunde

Het Traineeship is gebaseerd op de zeven CanMEDS-rollen, ontwikkelingen in de zorg en BaN 2020. Het programma bestaat uit drie modules die je afsluit met een concrete eindopdracht, zoals het verbeteren van het kwaliteitsbeleid, ontwikkeling van een lifestyleprogramma of het implementeren van een digitaal zorgdossier.

  • Kwaliteit van de zorg
    Onderwerpen zijn onder andere: klinisch redeneren, verpleegkundig indiceren en coördinatie complexe zorg
  • Organisatie van de zorg
    Onderwerpen zijn onder andere: werkbegeleiding verpleegkundigen, klinisch lesgeven en cultuur- en organisatieontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
    Onderwerpen zijn onder andere: effectief omgaan met werkdruk, persoonlijk ontwikkelplan en vergroten van impact en overtuigingskracht

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Wij helpen, jij doet het. Met begeleiding vanuit Aethon, Breederode Hogeschool en de zorginstelling staat niets jouw succes in de weg.

START MET HET TRAINEESHIP VERPLEEGKUNDE

Lees meer en meld je aan!

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.