Over ons

Aethon verbindt sinds 10 augustus 2005 gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties en de kinderopvang. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen en relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

It’s all in the name

Aethon is één van de vier onsterfelijke, gevleugelde en vlammensnuivende paarden van Helios, de zonnegod uit de Griekse mythologie. Als verantwoordelijke voor zonsopgang en –ondergang bracht Helios de mensen licht, net zoals de flexibel inzetbare talenten van Aethon ‘verlichting’ brengen binnen de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties en de kinderopvang. Het paard Aethon trekt de stralende zonnekar, zoals wij samen met onze opdrachtgevers de kar trekken voor een innovatief, modern en duurzaam personeelsbeleid.

Werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

 

De Aethon Groep

Met twee sterke merken ondersteunen wij organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs als totaalleverancier van personeel. Met als doel het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Meer weten

Onze kernwaarden

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. Ons geloof zit verweven in ons DNA. Dit is opgebouwd uit zes kernwaarden die terug te vinden zijn in alles wat we doen.

  • Daadkrachtig – We regelen het gewoon.
  • Doorbrekend – We durven met nieuwe oplossingen te komen.
  • Intelligent – We zijn leergierig. We zien kansen en leggen verbanden.
  • Eigenwijs – Eigen wijsheid inzetten. We groeien op eigen kracht.
  • Optimistisch – We geloven dat het altijd beter kan.
  • Gedreven – We stoppen niet voordat we ons doel hebben bereikt. We bruisen van de energie.

Werken bij Aethon

Draag jij graag je steentje bij aan het oplossen van de maatschappelijke problemen in de sectoren waarin wij actief zijn? We zijn altijd op zoek naar talenten en professionals voor onze vacatures. Benieuwd wat het werken bij Aethon en de Aethon Groep inhoud? Bekijk dan onze ‘Werken bij’ pagina!

Meer weten

ABU Keurmerk

Aethon is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Als ABU-lid voldoet Aethon aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, veiligheid op de werkvloer, gedragsregels en afdracht van sociale premies.

Vragen?

Heb je hierover vragen? Neem dan contact met ons op.