OVER ONS

IT’S ALL IN THE NAME

Aethon is één van de vier onsterfelijke, gevleugelde en vlammensnuivende paarden van Helios, de zonnegod uit de Griekse mythologie. Als verantwoordelijke voor zonsopgang en –ondergang bracht Helios de mensen licht, net zoals de flexibel inzetbare talenten van Aethon ‘verlichting’ brengen binnen de zorg, de kinderopvang, het onderwijs, bij gemeenten en woningcorporaties. Het paard Aethon trekt de stralende zonnekar, zoals wij samen met onze opdrachtgevers de kar trekken voor een innovatief, modern en duurzaam personeelsbeleid.

WERKGEVER VAN TALENT. AANMOEDIGERS VAN ONTWIKKELING

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten en (young) professionals aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen en relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we (young) professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

WAAR WE VOOR STAAN

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. Ons geloof zit verweven in ons DNA. Dit is opgebouwd uit zes kernwaarden die terug te vinden zijn in alles wat we doen.

 • Daadkrachtig
  We regelen het gewoon.
 • Gedreven
  We stoppen niet voordat we ons doel hebben bereikt. We bruisen van de energie.
 • Doorbrekend
  We durven met nieuwe oplossingen te komen.
 • Intelligent
  We zijn leergierig. We zien kansen en leggen verbanden.
 • Eigenwijs
  Eigen wijsheid inzetten. We groeien op eigen kracht.
 • Optimistisch
  We geloven dat het altijd beter kan.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.