Jouw carrière in stroomversnelling

Behoud je voorsprong op de arbeidsmarkt

Met je (bij)baan via Aethon bouw je nu al aan je cv, netwerk en je toekomst. Maar ook ná jouw studie helpen we je graag met de volgende stap in je carrière. Met een traineeship bij één van onze opdrachtgevers. Regiodirecteur Frank van Versendaal weet hier alles van.

5 Vragen aan Frank over het strategische carrièrepad bij Aethon.

1. Zeg Frank, wat houdt dat strategisch carrièrepad in?
Doordat we samenwerken met zorgorganisaties, gemeenten en woningcorporaties kan talent zich bij ons enorm snel ontwikkelen. Ze doen op hoog tempo relevante ervaring op bij onze opdrachtgevers en komen er zo achter wat ze echt leuk vinden. En door persoonlijke ontwikkeling krijgen ze inzicht in hun eigen mogelijkheden.

2. Aethon is in 2016 gestart met traineeships. En meteen op een bijzondere manier. Hoe zit dat precies?
Aethon heeft een heel gaaf traineeshipmodel. We geven afgestudeerden een kickstart bij hun volgende stap. Wat ons uniek maakt, is dat we onze young professionals verder ontwikkelen. Ze kunnen een cursus of complete opleiding volgen. Én: we vinden een goede en leuke functie die bij ze past.

“Toen ik nog aan het begin van mijn carrière stond, had ik ook best zo’n route willen volgen.”

Frank van Versendaal, Regiodirecteur

3. Dus je kan een opleiding volgen naast je baan?
Ja, en dat varieert van een training van één of twee dagen tot een volledige post-hbo-opleiding. De vorm en inhoud zijn afhankelijk van de sector waar onze young professionals werken, en van hun eigen interesses en behoeftes. Het kan een vakinhoudelijke cursus ‘Burgelijke stand’ zijn of een training als ‘Timemanagement’ die juist gericht is op persoonlijke ontwikkeling.
Persoonlijke ontwikkeling vinden we enorm belangrijk. Als je aan het begin staat van je carrière, is het gewoon heel fijn als je hierbij wordt geholpen. Het is een grote stap om na je studie het werkende leven in te gaan. Door werken te combineren met leren zorg je voor een veiligere landing.

4. En wie betaalt de opleiding?
Dat doen wij. De opleiding is op onze kosten. We zijn zelf geen opleider dus werken we samen met verschillende onderwijsinstellingen zoals Kjenning en Breederode Hogeschool. Ook hebben we een opleidingsbudget waar onze young professionals gebruik van kunnen maken wanneer ze een cursus of training via de Aethon aecademy volgen.

5. Zijn traineeships en ontwikkeltrajecten iets voor iedereen?
Iedereen die een relevante studie heeft afgerond is welkom. Voor talent dat al bij ons werkt of ons nog moet leren kennen.

Waarom een traineeship iets voor jou is:

 • Je persoonlijke ontwikkeling gaat twee keer zo snel.

 • Werkervaring opdoen bij verschillende organisaties.

 • Toegang tot ons netwerk in de zorg, het onderwijs, de overheid en woningcorporaties.

 • Altijd een uitdagende baan die bij je past.
 • Nieuwsgierig geworden naar de traineeships die Aethon biedt? Bekijk onze vacatures voor de zorg, gemeenten en woningcorporaties.

  Meer Aethon artikelen:
  Lees ervaringen van Aethon professionals.
  Wil jij jezelf ontwikkelen? Aethon geeft 5 tips.

  Aethon verbindt gedreven talenten en (young) professionals aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang en het onderwijs, bij de overheid en bij woningcorporaties. Download ook onze handige app.

  Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.