Feesten in quarantaine

top 5 home livesets

Ben jij ook zo toe aan een festival of feestje? Door het coronavirus zijn alle grote evenementen voorlopig afgelast. Maar we kunnen het feestje natuurlijk wel in huis halen! Veel dj’s en clubs komen je tegemoet door livesets te streamen. Aethon heeft de vijf leukste home-livesets op een rijtje gezet. Zo maak je er thuis een quarantaineproof feestje van. Kijk de livestreams gemakkelijk via je laptop, telefoon of televisie. Met welke liveset start jij je weekend? Check ze snel hieronder.

1. Superdisco
Elke vrijdag om 21:00 uur kun je genieten van een liveset van Superdisco in Rotterdam. De muziek varieert van R&B tot hiphop en house. Volg Superdisco op Instagram en houd hun story in de gaten voor een nieuwe livestreamsessie.
Instagram: Superdisco

2. De Sluwe Vos
Techno-dj Robert Vosmeijer heeft tot nu toe vier livestreams gedraaid. En dat gewoon vanuit zijn woonkamer! Via zijn Facebookpagina check je nieuwe livestreams en breng je het feestje ook naar jouw woonkamer. Vier jij je feestje liever op een ander moment? Achteraf zijn de livestreams terug te kijken op zijn YouTube-kanaal.
Facebook: De Sluwe Vos
Youtube: De Sluwe Vos


3. De Après Skihut
Sta je normaal ieder weekend met je vrienden in de skihut? Dan hebben we goed nieuws. Je hoeft nu niet meer op het weekend te wachten, want de Après Skihut verzorgt iedere avond om 21:00 uur een livestream. Elke dag feest via onderstaande link!
Livestream: De Après Skihut

4. Benny Rodrigues
Wat doe je als al je optredens worden geannuleerd door een pandemie? Doen waar je goed in bent; plaatjes mixen! Benny sloot zichzelf op in zijn ‘mancave’ en verzorgt vanuit daar de tofste livesets! Gegarandeerd vermaak voor alle technoliefhebbers. Check zijn Facebookpagina voor nieuwe livesets en zijn YouTube-kanaal om achteraf alles terug te kijken.
Facebook: Benny Rodrigues
Youtube: Benny Rodrigues

5. De Marktkantine
Elke vrijdag om 21:00 uur wordt er een liveset opgenomen vanuit de Amsterdamse club De Marktkantine. De nieuwe livestreams kondigen ze iedere week aan op hun Facebookpagina. Heb je een livestream gemist? Geen probleem! Je vindt ze allemaal terug op de blog op hun website. Extra leuk: op Koningsnacht organiseren ze een Kingsnight-special om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan. Doe je oranje-outfit aan en feesten maar!
Blog: De Marktkantine
Facebook: De Marktkantine


Veel (veilig) dansplezier!

Meer Aethon artikelen:
5 tips voor de leukste activiteiten in huis
Zo bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek

Aethon verbindt gedreven talenten en (young) professionals aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang en het onderwijs, bij de overheid en bij woningcorporaties. Download ook onze handige app.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.