6 NETFLIXFILMS OM

in de kerststemming te komen

Naast het familiediner, kerstpakketten en warme chocomelk kunnen slechte kerstfilms niet meer ontbreken tijdens de kerst. De films zijn zo cheesy en fout dat ze bijna goed worden. En zeg nou eerlijk: het is best lekker om je verstand even op nul te zetten en weg te zwijmelen bij een cliché film terwijl je uitbuikt na een avondje gourmetten. Netflix trakteert ons dit jaar op meerdere kerstfilms en om het nog makkelijker voor je te maken heeft Aethon ze alle zes voor je op een rij gezet!


1. A Christmas Prince: The Royal Baby
Dit is het derde deel uit de reeks. In de vorige delen werden journalist Amber en kroonprins Richard verliefd en trouwden ze met elkaar. In het derde deel zien we, zoals de titel al verklapt, hoe het stel ouders worden. Maar, Amber kan pas bevallen als ze haar familie en koninkrijk heeft geholpen met een mysterie.


2. The Knight Before Christmas
Een film waarin een 14-eeuwse ridder door middeleeuwse magie in het huidige Ohio beland. Hij wordt aangereden door een lerares natuurwetenschappen (Vanessa Hudgens) die uiteindelijk zijn droomvrouw blijkt te zijn. Historisch romantisch!


3. Holiday Rush
Kerst draait om familie en dat komt in de film Holiday Rush duidelijk naar voren. In deze comedy verliest een radio-dj zijn baan en moeten hij en zijn vier verwende kinderen afscheid nemen van hun luxe levensstijl. Ze trekken in bij hun tante en moeten genoegen nemen met minder dan ze gewend zijn.


4. Let It Snow
De film wordt ook wel de tienerversie van ‘Love Actually’ genoemd. In ‘Let it snow’ wordt een groep high schoolers vlak voor de kerst getroffen door een sneeuwstorm. Tijdens kerstavond zitten ze met elkaar opgescheept en maken ze van alles mee met de nodige gevolgen voor vriendschappen, liefdeslevens en hun toekomst.


5. Holiday In The Wild
Als je de film niks vindt, kun je in elk geval genieten van de prachtige beelden. Kate (Kristin Davis van Sex and the City!) gaat namelijk in haar eentje op een tweede huwelijksreis naar Afrika, nadat haar man hun huwelijk verbreekt. Daar leert ze al snel een knappe piloot kennen…


6. Klaus
Van alle kerstfilms die dit jaar op Netflix zijn uitgebracht heeft Klaus de beste recensies, dus dat belooft wat – als je van animatiefilms houdt. Jesper, een egoïstische postbode en Klaus, een speelgoedmaker sluiten een bijzondere vriendschap in deze film. Samen gaan ze op pad en brengen ze cadeaus rond in een dorpje waar amper woorden uitgewisseld worden… Leuk om samen met kinderen te kijken!


Voeten op tafel, warme chocomelk en bingewatchen maar!


Meer Aethon artikelen:
10 cadeaus die een verpleegster op verlanglijstje zet.
5 Tips om ontspannen aan je kerstvakantie te beginnen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.