4x spectaculair

het nieuwe jaar in

Nog geen plannen met oud en nieuw? Het blijft lastig om een keuze te maken. Thuis met vrienden proosten of liever buiten de deur de gezelligheid opzoeken? Alles is mogelijk. Voor die laatste groep heeft Aethon enkele gratis opties — in verschillende steden — op een rij gezet zodat jij knallend het nieuwe jaar in kan!


Rotterdam
Op de Erasmusbrug vindt de grootste vuurwerkshow van Nederland plaats. Ga dansend het nieuwe jaar in op de jaarmix van 2019 terwijl je geniet van een traditionele oliebol. Na het aftellen barst om 00:00 de vuurwerkshow los. Voor de liefhebbers zijn er dit jaar ook vuurwerkshows in Nesselande en Hoek van Holland.

Amsterdam
Heb je het snel gezien of hou je van afwisseling? Ga dan partyhoppen in het centrum van Amsterdam! Vanaf 21:30 starten de leukste straatfeesten op de Nieuwmarkt, het Leidseplein en het Rembrandtplein waar je met alle feestgangers 2020 in kunt luiden. Kortom: één en al gezelligheid in de binnenstad van Amsterdam.

Maastricht
Woon je in (de buurt van) het Zuiden of lijkt het je leuk om tijdens de jaarwisseling een nieuwe plek te ontdekken? Breng dan een bezoek aan Maastricht en maak kennis met de charme van deze stad! Met oud en nieuw kun je gezellige terrasjes en restaurantjes op het Vrijthof bezoeken, vuurwerk boven de Maas bekijken of leuke cafeetjes en barretjes ontdekken op De Markt. Genoeg te doen dus.

Den Haag
Wil je verzekerd zijn van gezelligheid, dan is het aftelmoment rond de Hofvijver een goede locatie! Tel daar een spectaculaire vuurwerkshow en dj’s bij op en je hebt de mix om 2020 goed te beginnen. Het spektakel is goed te zien vanaf het Buitenhof. Sta je liever wat rustiger dan is vanaf de Plaats alles te volgen op een groot scherm.

Een sprankelende jaarwisseling gewenst!


Meer Aethon artikelen:
6 Netflixfilms om in de kerststemming te komen.
10 cadeaus die een verpleegster op verlanglijstje zet.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.