10 cadeaus die een verpleegster

op haar verlanglijstje zet

Werk jij in de zorg en heb je geen idee wat je op je verlanglijstje moet zetten? Of ben je op zoek naar een leuk sinterklaas-, kerst- of afscheidscadeau voor een zorgprofessional? Aethon heeft een cadeautip top 10 voor je samengesteld die je kan geven aan iemand die in de zorg werkzaam is. De cadeautips starten al vanaf €1,95.

10 Ideeën voor verlanglijstje verple(egst)er of verzorgende

1. Verpleegster en dokter props
Binnenkort een feestje op de afdeling? Maak leuke foto’s samen met je collega’s in de photobooth met deze dokter en verpleegster props. Een grappige herinnering aan het sinterklaas- of kerstfeest.
Prijs: vanaf €9,95
Waar te koop? Mymitella.nl

2. Grappige mok
Wat is er nu vervelender dan je mok kwijt zijn op je werk? Met de grappige tekst op deze beker raak je ‘m niet meer kwijt. Leuk extraatje, tijdens het koffie of thee drinken verschijnt er een lach op ieders gezicht. Ook geinig als afscheidscadeau voor de student-verple(egst)er.
Prijs: vanaf €9,95
Waar te koop? Etsy.com

3. Nikeys voor de zorg
Klaagt je vriend of vriendin dagelijks over vermoeide voeten? Nike heeft speciale gympen ontwikkeld voor zorghelden zoals verpleegsters. Zij willen daarmee de fysiek veeleisende beroepen van zorgprofessionals verlichten. Zo is de schoen met één hand aan te trekken, beschermd tegen vlekken en dankzij de stevige hiel met soepele zool perfect voor lange dagen.
Prijs: nog geen prijs bekend
Waar te koop? Nike.com (launch december 2019)

4. Verpleegster USB-stick
Nooit meer je USB-stick kwijtraken op je werk met een stick in de vorm van een legopoppetje. Niet geschikt voor verpleegster die werkzaam zijn op de kinderafdeling.
Prijs: vanaf €11,95
Waar te koop? Nursexl.nl

5. Verpleegster horloge
Omdat je geen polshorloge mag dragen vanwege infectiegevaar, is dit hippe horloge de ideale oplossing voor iedereen die in de zorg werkt. Het horloge is gemakkelijk aan het uniform te clippen, en zit ondersteboven zodat de drager gemakkelijk de tijd kan aflezen. Nooit meer te laat op een afspraak met dit hippe verpleegster horloge.
Prijs: vanaf €8,95
Waar te koop? Nursedna.nl

6. Sokken met hartslag
Helemaal in (zorg)stijl met deze sokken met hartslagprint. Dit paar matcht perfect met een verpleegsteroutfit en tovert een lach op het gezicht van jouw patiënten.
Prijs: vanaf €14,95
Waar te koop? Nursedna.nl

🧦 Nog meer sokken voor zorghelden

7. Handige injectiepen
Met deze pen vergeet jij belangrijke aantekeningen niet meer op te schrijven. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en kan worden bijgevuld met nieuwe inkt.
Prijs: vanaf €1,95
Waar te koop? Vosmedisch.nl

8. Telefoonhoesje
Gebruik dit telefoonhoesje voor je telefoon zodat iedereen ziet dat jij een zorgheld bent. Naast een glimlach zorgt het hoesje ook voor bescherming van jouw smartphone.
Prijs: vanaf €9,95
Waar te koop? Vosmedisch.nl

9. Kleurrijke scharenset
Ben jij ook altijd je scharen kwijt aan collega’s die ze even lenen en vervolgens niet meer teruggeven? Deze regenboog scharenset is onmisbaar in je werk en zo opvallend dat al je collega’s weten dat ze van jou zijn. De scharenset bestaat uit een schaar, een kocher en een verbandschaar. Functioneel, sterk & scherp.
Prijs: vanaf €18,95
Waar te koop? Mymitella.nl

10. Moofs klompen
Speciaal ontworpen door en voor verpleegkundigen en verzorgden. Op deze klompen is een dag- of nachtdienst geen probleem door de flexibele zolen die voldoende ondersteuning bieden. De PU-zool met antislip voldoet aan alle eisen en het leer is soepel, sterk en gemakkelijk schoon te houden. Pluspunt; ze zijn geruisloos!
Prijs: vanaf €53,95
Waar te koop? Nursedna.nl

Meer Aethon artikelen:
Op zoek naar een leuke bijbaan in de zorg? Bekijk onze vacatures voor studenten.
5 Tips om ontspannen aan je kerstvakantie te beginnen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.