De Aethon Groep

De Aethon Groep ondersteunt met twee sterke merken organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs als totaalleverancier van personeel. Met als doel het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

 

Werkgever van talent

 

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar (studerende) talenten aan betekenisvol werk in de zorg en publieke sector. We investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s zodat ze direct aan de slag kunnen.

Met frisse blikken dragen we bij aan de dienstverlening van zorginstellingen in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatie en ziekenhuizen, bij gemeenten, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs.

Ontdek Aethon

Verbinder van professionals

 

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs.

We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Ontdek Samen Professionals

Opleider in de zorg

SVOZ, opleidingen in de zorg speelt al sinds 1973 een belangrijke rol in het opleiden en trainen van medewerkers in de zorgsector. In die jaren is SVOZ uitgegroeid tot één van de grootste particuliere onderwijsinstellingen en de specialist in het opleiden van medewerkers in de ouderenzorg.

SVOZ marktleider in Incompany opleidingen in Nederland en verzorgen opleidingen op iedere gewenste locatie. Het ‘open aanbod’ opleidingen en trainingen, waar iedere deelnemer zich zelfstandig voor kan inschrijven, verzorgen wij vanuit het opleidingscentrum en skills-lab in Utrecht.

De opleidingen zijn actueel, flexibel, persoonlijk en praktijkgericht. Al deze kenmerken zijn terug te zien in de leertrajecten die SVOZ door heel Nederland aanbiedt, zowel incompany als via open inschrijving

Ontdek SVOZ

MARKTEN WAAR WE GOED IN ZIJN

Zorg

Zorg

Overheid

Overheid

Woningcorporatie

Woningcorporatie

Kinderopvang

Kinderopvang

Onderwijs

Onderwijs