Liefdevolle zorg door energieke talenten

Start vandaag.

VOOR HET ALLERBESTE RESULTAAT

De wisselende en veranderende zorgvraag brengt uitdagingen met zich. Het creëren van een optimale formatie is daar één van. Onze gedreven zorgtalenten ondersteunen uw vaste formatie op structurele en ad-hoc basis.

We creëren nieuwe vijvers door ook talenten die een zorggerelateerde studie volgen, zoals sociale studies en fysiotherapie, op te leiden tot zorgtalent binnen uw organisatie. Zij voeren algemene dagelijkse levensverrichtingen en diverse verpleegtechnische handelingen uit.

Wij werken graag met u samen om uw optimale formatie te realiseren.

 

VINDEN VAN HET JUISTE TALENT

Ons dedicated recruitment orgaan levert maandelijks meer dan 900 sollicitanten en 450 aangenomen kandidaten op. We bereiken potentiële zorgtalenten door een effectieve regionale recruitment aanpak, samenwerking met studie- en studentenverenigingen, referral campagnes en een ambassadeursstrategie.

Door een gedegen wervings- en selectiebeleid verbinden we alleen de allerbeste talenten aan uw organisatie.

 

OPLEIDEN VAN TALENT

Wij enthousiasmeren, begeleiden en inspireren zorgtalent. Tijdens hun studie en carrière. Voordat ze bij u aan de slag gaan, leiden we ze op. Ons trainingsprogramma is in samenwerking met uitmuntende opleidingsinstanties op maat gemaakt, zodat ze ADL- en VTV-handelingen zelfstandig uit kunnen voeren.

De opleiding kent twee hoofdthema’s:

  • Algemene dagelijkse levensverrichtingenOnderwerpen zijn o.a. heelkundige behandeling, tilliften en wondzorg
  • Verpleegtechnische handelingenOnderwerpen zijn o.a. medicatie, vitale functies en wondzorg

Onze talenten doorlopen vijf stappen voordat ze zelfstandig bij u aan de slag gaan.

 

BORGEN VAN KWALITEIT

Het inwerken van onze zorgtalenten is enorm belangrijk. We snappen dat uw vaste team hier niet altijd tijd voor heeft. Onze Aethon Trainers kunnen worden ingezet als begeleiders tijdens het inwerktraject. Hiermee borgen we de kwaliteit en ontzorgen we uw professionals.

Onze Trainers zijn bekwaam in coachen, begeleiden en sturen proactief praktijksituaties bij. Het zijn VIG-ers met ervaring in leerlingbegeleiding of verpleegkundigen op niveau 4 of 5.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over hoe wij uw formatie kunnen ondersteunen?

Laat uw gegevens achter