Ontwikkelen

Wij zijn aanmoedigers van ontwikkeling. In alles wat we doen. Tijdens je studie, je baan en bij projecten. Bij ons krijg jij de kans om jouw carrière vorm te geven, om je drijfveren te ontplooien.

De beste van morgen beginnen vandaag. Wanneer begin jij?

Ontwikkel, leer en groei

Haal alles uit je studie met Aethon Kickstart!

We snappen dat het studentenleven erg druk is. Studeren, aanwezigheidsplicht, een (bij)baan. Maar ook sporten, chillen met vrienden en reizen. Om jouw leven iets makkelijker te maken bieden wij met Aethon Kickstart jou alle mogelijke handvatten, tips en relevante artikelen om door je studietijd heen te komen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om deze in je inbox te ontvangen of sla aethon.nl/kickstart/ op onder jouw favorieten.

Lees verder

Altijd in ontwikkeling met onze Aethon Aecademy

De sector waarin je komt te werken staat nooit stil. Daarom wil jij je blijven ontwikkelen. De Aethon Aecademy investeert in jouw ontwikkeling en groei. Je groeit door onze opleidingsprogramma’s, trainingen in jouw inhoudelijke vakgebied en persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

 

De start van jouw carrière na jouw studie

Ben jij na jouw studie klaar voor jouw eerste ‘grote mensen’ baan? Dan ben je bij ons zusterbedrijf Samen Professional aan het juiste adres. Bij Samen Professionals werken wij op basis van detachering. Dit betekent een vast contract bij ons, maar wel de mogelijkheid om een kijkje in verschillende keukens te nemen. Dus net zo flexibel als je van Aethon gewend bent. Met net zo veel oog voor jouw ontwikkeling.

Jouw pad