Ontwikkelen

Bij Aethon begeleiden en ondersteunen we je tijdens je studie met Aethon Start, tijdens je (bij)baan met de Aethon Aecademy en aan het begin van jouw carrière in samenwerking met Samen Professionals.

De beste van morgen beginnen vandaag. Wanneer begin jij?

Ontwikkel, leer en groei

Haal alles uit je studie met Aethon Start!

Tijdens je studie word er veel van jou gevraagd. Verplichte colleges, genoeg werken om je kamerhuur te betalen, ruimte overhouden om te sporten en je vrienden te zien, thuisstudie en wellicht vraagt je vriend(in) ook nog wel de nodige aandacht. Met Aethon Excellent bieden we je alle mogelijke handvatten om zonder enig probleem door je studie heen te komen, wekelijks in mailbox en op ons platform.

Lees verder

Altijd in ontwikkeling met onze Aethon Aecademy

De sector waarin jij komt te werken is altijd aan verandering onderhevig. Ontwikkeling staat nooit stil. Jij dus ook niet. Voor aanvang en tijdens je dienstverband bij Aethon bieden we je trainingen aan. Voor het ontwikkelen van je soft-skills en praktische trainingen die raakvlakken hebben met je (bij)baan. Ook jouw eigen leerdoelen staan centraal, zodat we daarin kunnen bijdragen tijdens jouw studie en ver daarna.

Lees verder

 

De start van jouw carrière na jouw studie

Ook na je studie kan je bij ons terecht. Bij onze grote zus Samen Professionals helpen we je aan een baan binnen deze sectoren. Op basis van detachering. Net zo flexibel als je van Aethon gewend bent. Met net zo veel oog voor jouw ontwikkeling.

Jouw pad