Werken in de zorg

Via OBUA

Aanmoedigers van ontwikkeling


Welkom bij Aethon! Wat leuk dat je via OBUA bij ons terecht bent gekomen. Als werkgever van talent begeleiden, trainen en inspireren we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk in de ouderenzorg.

Bekijk hieronder wat het werken inhoudt of laat direct je gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina.

Werken als verzorgende

Ben je medisch geschoold in jouw land van herkomst, of ben jij tijdens jouw medische studie naar Nederland gevlucht? Wacht je nog totdat je aan de slag kunt binnen jouw werkveld en wil je niet stilzitten? Kom dan werken in de zorg als Verzorgende bij Aethon! Bij Aethon kun je flexibel aan de slag in de ouderenzorg. Op deze manier kun je de taal en cultuur leren kennen én aan het werk blijven binnen de zorg.

Via Aethon leer jij hoe het er in de Nederlandse zorg aan toe gaat. Zo ben jij straks voorbereid als je gaat starten binnen jouw werkveld. Je ziet hoe we op de werkvloer met elkaar omgaan, maar je leert ook welke types zorg er zijn en hoe wij procedures opvolgen.

Een training vooraf

Om je op weg te kunnen helpen zal je starten met een training ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) en “Verpleegtechnische Handelingen”.

Tijdens je flexibel in te plannen diensten ondersteun je ouderen in hun dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan het helpen bij het aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Daarnaast zal je ook verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Denk hierbij aan polsslag en tensie meten, bloedsuiker prikken en insuline toedienen, subcutaan injecteren, wondzorg en zwachtelen. Je draait je diensten zelfstandig maar zal eerst goed worden ingewerkt. Uiteraard kan je altijd terugvallen op je collega’s.

Wil je meer weten? Laat dan nu je gegevens achter!

Laat hier je gegevens achter