UITBLINKERS

MANAL

Deze maand zetten we Manal in het zonnetje. Na haar start heeft Manal zich meteen bewezen. Ze laat zich nergens door uit het veld slaan. Sterker nog: vol enthousiasme staat ze klanten bij SSW te woord en laat ze haar collega’s zien hoe makkelijk ze nieuwe uitdagingen aangaat.

Ook bij Aethon heeft ze een bijzonder plekje in ons hart. Ze vult iedere week lekker op tijd in hoe vaak ze kan werken en ze is goed bereikbaar voor vragen en feedback. Gelukkig komt ze óók gezellig bij ons koffie drinken. Hierdoor horen wij hoe het met haar gaat en krijgt zij nuttige informatie over het Young Professional-traject.

Manal, je bent een topper!

BOUCHRA

Bouchra werkt sinds juli 2017 voor Aethon. Bij verschillende woningcorporaties zet ze haar beste beentje voor op het KCC. Daarnaast heeft zij ook nog een tijdje als junior recruiter gewerkt op ons Aethon-kantoor in Eindhoven. Deze topper is duidelijk van alle markten thuis!

Daarvoor krijgt ze dan ook de titel ‘Medewerker van de Maand’! Eigenlijk verdient ze nog meer kudos. Dus haar benoemen tot Medewerker van de Maand is het minste dat we konden doen.

Bouchra: bedankt voor alles!

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.