MEDEWERKERS VAN DE MAAND

Maart.

Nanda

Aethon is heel erg blij met de inzet van Nanda bij woningcorporaties Ieder1, SallandWonen en EigenBouw.

Nanda is erg flexibel en valt bij onze opdrachtgevers op. Ze is heel klantgericht en wil zich heel graag blijven ontwikkelen. Dik verdiend, dit mooie pakket!

Nanda over haar werk bij Aethon:

Sinds oktober 2018 werk ik via Aethon bij verschillende woningcorporaties in de buurt van Deventer. Tijdens de maanden dat ik hier werk, heb ik gemerkt dat huurders en woningzoekenden vertrouwen op onze kennis. Elk gesprek is weer anders en vraagt andere kennis. Ik merk dat ik elke dag nog nieuwe dingen leer en mijzelf via deze weg kan ontwikkelen tot een professional.

Daarnaast vind ik de sfeer binnen de corporaties echt heel fijn; de collega’s zijn ontzettend behulpzaam en het voelt vaak alsof je een volwaardige collega bent en niet iemand die ingehuurd is.

Ook de waardering die je van de woningzoekenden en de huurders krijgt als je tijd en moeite voor ze neemt, maakt mijn dagen positief!

Aron

Na drie fantastische jaren gaat onze topper Aron aan de slag bij de Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika. Aron heeft op meerdere locaties gewerkt naar grote tevredenheid van zowel de klant als van ons.

We gaan Aron enorm missen maar we laten hem niet onopgemerkt vertrekken. Naast de eer krijgt hij ook een Aethon-overlevingspakket mee om goed te kunnen starten bij zijn nieuwe baan in Zuid-Afrika.

Aron, we wensen je heel veel plezier en je weet dat je altijd welkom bent bij ons!

Aron over zijn tijd bij Aethon:

Toen ik bezig was met mijn bachelorscriptie zocht ik een bijbaan die mij een goed salaris en een uitdaging bood. Ik zag toen een vacature van Aethon die hiermee perfect overeenkwam.

In eerste instantie zou ik er maar kort werken, maar toch is het uiteindelijk bijna drie jaar geworden omdat de flexibiliteit die Aethon biedt goed paste naast mijn studie.

Ik heb aan leuke opdrachten mee mogen doen en veel leuke mensen leren kennen. Maar nu ik ben afgestudeerd, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst zal brengen en kijk met veel plezier terug.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.