LEKKER BEZIG!

6 x complimentendag

Op 1 maart gaven we elkaar voor het 17e opeenvolgende jaar schouderklopjes, tijdens Nationale Complimentendag. Zulke waardering is gratis en heel belangrijk! Deze 6 complimenten staan daarom symbool voor al jullie inzet en successen.

Je bent een topper, Btisamme

Jij zet je vier dagen per week vol enthousiasme in voor Aethon. Je denkt mee, bent goed bereikbaar en gaat waarschijnlijk ook het Aethon-vervolgtraject in. Ook jouw collega’s bij Per Saldo gaven aan dat je een echte topper bent. Btisamme, bedankt voor je inzet en ga zo door!

Wat fijn dat je altijd vrolijk bent, Julie

Je bent altijd vrolijk, zo flexibel als maar zijn kan en zorgt voor op-en-top tevreden huurders én opdrachtgevers.

Etienne, wat werken we fijn samen

In het afgelopen half jaar heb jij je enorm ontwikkeld. Je kwam binnen als een onbeschreven blad en hebt laten zien je de werkzaamheden op het KCC van de gemeente Haarlem snel eigen te maken. Je bent een echte teamplayer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Met jou samenwerken is een plus!

Je bent een vaste waarde, Laurens

Wij vinden jou een super-zelfredzame medewerker die zich binnen no-time tot vaste waarde heeft opgewerkt bij de gemeente Midden-Groningen. Je overlegt goed met ons en denkt proactief mee. Daarnaast heb je de afgelopen tijd ongelofelijk veel uren voor ons gewerkt. Super!

Femke, je bent altijd enthousiast en erg sociaal

Wij zijn bovendien erg blij met jouw inzet! Je zit na een carrièreswitch helemaal op je plek binnen de corporaties. Onze opdrachtgevers zoals woningcorporatie Lefier kunnen niet meer zonder jou.

Julia, je bent een topper!

Je werkt voor ons bij SBB en hebt dit compliment in alle opzichten verdiend. Naast jouw flexibiliteit voor onze klant bewijs jij jouw meerwaarde voor Aethon ook op andere fronten: je hebt als Campus Recruiter pas twee nieuwe toppers aangedragen en je bent de motor achter de aankomende borrel voor collega’s in jouw regio. Dat je flexibel bent, blijkt ook  uit deze foto, genomen op jouw vrije dag. Julia, je bent een topper!

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.