UITBLINKERS PUBLIEKE SECTOR DECEMBER

Denise is eind mei begonnen bij de gemeente Oude IJselstreek. Daar is ze met een aantal ochtenden begonnen, maar dit ging al snel richting full-time.

Bij de gemeente is Denise echt een toegevoegde waarde. Daarnaast is het vanuit Aethon’s afdelingen  Talentmanagement en Planning ook heel prettig met Denise samenwerken omdat ze goed meedenkt en heel helder is in haar communicatie.

Vandaar dat Aethon’s Arjen langs ging om haar een mooi kadopakket te brengen.

Uitblinker Jeffrey is dé allemansvriend bij de gemeenten Onderbanken en Nuth. Hij snapt wat klantvriendelijkheid is en niks is hem teveel.

Omdat de hele Aethon-pool bij Onderbanken de afgelopen periode het KCC draaiende heeft gehouden, was een leuke verrassing op zijn plaats.

Jeffrey:

Ik werkte bij het pensioenfonds en kwam via via in contact met Aethon. Ondanks het feit dat ik niet tot de grote groep studenten behoor die vaker een gerichte bijbaan zoeken, hebben zij mijn talent weten te verbinden aan de gemeenten en dit is een perfecte match.

Receptiewerk en werk in het KCC past me als een maatpak. Aethon, dank dat jullie mij deze kans hebben gegeven!

Dionne heeft een plek in de spotlight dik verdiend.

Zij heeft heel veel vriendinnen aangedragen bij Aethon, die inmiddels allemaal aan de slag zijn en het heel goed doen.

De gemeente Soest, waar Dionne werkt, is bovendien enorm tevreden over haar en Aethon natuurlijk ook.

Een lekker taartje voor haar en haar collega’s leek ons wel gepast.

Dionne:

Ik vind het erg leuk dat mijn inzet op deze manier is beloond! We hebben met de hele afdeling Burgerzaken in Soest genoten van de taart, dankjewel!

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.