Aethon geeft stichtingen een steuntje in de rug.

23 januari, 2020
Aethon, werkgever van talent, heeft met de opbrengsten die opgehaald zijn tijdens de feestdagen een bedrag gedoneerd aan Stichting Haags Dierencentrum. Op maandag 20 januari 2020 heeft Aethon de cheque uitgereikt met een bedrag van €2.500.
Betekenisvol werk

Aethon verbindt talenten en (young) professionals aan betekenisvol werk. Het is voor ons belangrijk om impact te hebben in maatschappelijke markten door bij te dragen in de oplossingen van personeelstekorten. Om dichtbij onszelf te blijven willen we vanuit dat maatschappelijk belang een steentje bijdragen aan de samenleving en goede doelen steunen zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Haags Dierencentrum

Daarom hebben wij onze medewerkers de keuze gegeven om hun kerstpakket te doneren aan een goed doel, Het Haags Dierencentrum. Een stichting die honden en katten opvangt en verzorging biedt tot zij een geschikte eigenaar hebben. Aethon heeft het totale bedrag verdubbeld om zo de stichting een extra steuntje in de rug te geven. Onze CCO Liesbeth Griffioen heeft de cheque in Den haag overhandigd.

Stichting Kop op tegen kanker

Aethon vindt het belangrijk dat iedereen een fijne tijd samen met elkaar heeft. Naast de donatie aan het dierencentrum hebben wij ook een bedrag gedoneerd aan Stichting Kop op tegen kanker. Stichting kop op tegen kanker biedt kankerpatiënten en hun gezin een korte vakantie. De donatie is tot stand gekomen door een maatschappelijk verantwoord geschenk cadeau te geven aan onze opdrachtgevers in de publieke sector.

IN GESPREK MET

23 januari, 2020
Lees meer over IN GESPREK MET

Hoe maak ik een goede indruk met kleding op de werkvloer?

Vier kledingtips voor je eerste werkdag.

23 januari, 2020
Lees meer over Hoe maak ik een goede indruk met kleding op de werkvloer?