IN GESPREK MET

Bidmanager Samantha Boersma

21 september, 2021

Sinds januari 2021 werkt onze bidmanager Samantha Boersma nauw samen met het commerciële team van Aethon en Samen Professionals. Tijd om haar wat vragen te stellen.

Wat houdt jouw functie precies in?

Als projectmanager geeft ik sturing aan aanbestedings- en complexere offertetrajecten en zorg ik dat de aanbieding volgens alle aanbestedingsregels en op tijd wordt ingediend.

Met wie werk je allemaal samen?

Het team bestaat uit de betrokken salesmanager, onze bedrijfsjurist Gertjan de Mare en de afdeling finance. Met dit team werk ik ook samen in geval van bestaande klanten. Enige verschil is dat er dat dan de belangrijkste rol is weggelegd voor onze accountmanagers en recruiters. Zij geven de input voor de beantwoording van de vragen van de klant. Zij kennen de klant het beste, weten waar de klant het meest vrolijk van wordt en waar we toegevoegde waarde kunnen leveren. Deze informatie is cruciaal om een winnend aanbod te formuleren.

Welke successen kun je delen en wat zijn de belangrijkste learnings?

Het afgelopen half jaar zijn er 20 trajecten afgerond. In deze trajecten zijn we altijd kritisch of we aan de eisen en wensen van de klant kunnen en willen voldoen. Op vier trajecten hebben we daarom niet ingeschreven. Van vijf trajecten wachten we nog op uitslag. Van de vijf verloren trajecten heeft één klant aangegeven dat ze ons vanwege de unieke flexpool-propositie van Aethon toch graag weer als leverancier willen hebben. Ook hebben we deze aanbestedingen gewonnen:

  • Gemeente Aa en Hunze: flexpool KCC
  • Gemeente Stichtse Vecht: TIC, frontoffice en burgerzaken
  • GGD Zaanstreek/Waterland: testen en vaccineren
  • GGD Rotterdam: testen en vaccineren

En vers van de pers. HilverZorg is aan de combinatie Aethon/Zorgwerk gegund als 1 van drie leverende partijen op uitzenden. Samen is gevraagd aan te sluiten als second supplier op het deta-perceel.

Do's en Dont's bij je Sollicitatiegesprek | Aethon Kickstart

21 september, 2021
Lees meer over Do's en Dont's bij je Sollicitatiegesprek | Aethon Kickstart

Hoe trek je steunkousen aan en uit?

Handig stappenplan met foto’s.

21 september, 2021
Lees meer over Hoe trek je steunkousen aan en uit?