Impact maken met je (bij)baan in de zorg

25 november, 2021

Impact maken met je (bij)baan, het klinkt goed maar wat betekent het nu eigenlijk. Als je in de zorg gaat werken doe je dit vaak met een bepaalde reden. Eén van je ouders (of allebei) werkt in de zorg, je hebt een zorgbehoevend familielid of je wil graag mensen helpen die het nodig hebben. Iedereen maakt impact op zijn eigen manier. In dit artikel vertellen we jou hoe jij impact kan maken door middel van een (bij)baan in de zorg bij Aethon.

 

1. Je zet je carrière in stroomversnelling

Tijdens je studententijd is het vanzelfsprekend om een (bij)baan te hebben. Je kan werken als barista of achter de kassa bij je lokale supermarkt. Maar wist je dat je tijdens je studie al aan je zorgcarrière kan beginnen? Via Aethon bieden wij (bij)banen aan voor talenten tijdens hun zorgstudie. Op deze manier zet jij de eerste stappen binnen het werkveld al tijdens je studie. Vanuit Aethon maken wij je bekwaam om te werken in de zorg. Zo maak je tijdens je studie al impact op je (toekomstige) carrière.

2. Je draagt iets bij aan de maatschappij

De zorg in Nederland, of het nu extra– of intramuraal is, heeft altijd handjes nodig. Wij willen de zorg daar graag bij helpen door talenten zoals jij in te zetten. Je treedt tijdens je studie al toe tot de arbeidsmarkt, dat betekent dat de zorg eerder beroep op jou kan doen. Daarnaast heb je zodra je bent afgestudeerd al een bak aan ervaring om op een goed niveau zorg te verlenen. Een win-win situatie voor jou en de zorgsector. Met een (bij)baan bij Aethon kan je tijdens je studie impact maken op de maatschappij.

3. Je hebt een (bij)baan die aansluit op je studie

Met een (bij)baan bij Aethon doe je tijdens je studie werkervaring op. Het voordeel dat hierbij komt kijken is dat alles wat je op school leert, je vrijwel gelijk in de praktijk kan toepassen. Dit kan op zorg technisch gebied zijn, maar dit kan ook gaan over sociale vaardigheden zoals het omgaan met collega’s. Maar het werkt ook andersom, dingen die je tijdens je werk leert kan je ook toepassen op school. Zo maak jij impact met je (bij)baan op je studie, en andersom!

4. Je maakt impact op je bankrekening

Een studielening, avondje uit of een vakantie naar Spanje. Tijdens je studententijd lijkt het alsof het geld sneller uit je portemonnee vliegt dan erin. Een (bij)baan met een goed salaris is dan geen overbodige luxe. Aethon biedt je een marktconform bruto uurloon, optie om veel uren te maken, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld- en dagen. Zo maak jij met je (bij)baan in de zorg, impact op je bankrekening.

 

Gerelateerde artikelen:
DE LEUKSTE (BIJ)BANEN VOOR STUDENTEN

Aethon verbindt gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang, bij de overheid en bij woningcorporaties.

Zo bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek!

8 tips om via een videosollicitatie die leuke baan binnen te slepen.

25 november, 2021
Lees meer over Zo bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek!

Last van belangst?

Tips om van je belangst af te komen en je sollicitatiegesprek goed voor te bereiden.

25 november, 2021
Lees meer over Last van belangst?

Chris - (Ex-)medewerker Ouderenzorg

"Met deze (bij)baan word je snel zelfstandig."

Lees meer over Chris - (Ex-)medewerker Ouderenzorg