Aethon CEO Casper Bannet geeft na 15 jaar stokje over

Het dagelijkse bestuur zal worden overgenomen door de nieuwe CEO Liesbeth Griffioen

7 februari, 2020
Casper Bannet, CEO van Aethon en Samen Professionals, heeft onlangs zijn vertrek aangekondigd. Hij treedt naar de achtergrond en neemt als aandeelhouder plaats in de board. Het dagelijkse bestuur zal worden overgenomen door de nieuwe CEO Liesbeth Griffioen.
De start vanaf de zolderkamer

Casper Bannet begon 15 jaar geleden op een zolderkamer met een startbedrag van €650,-. Met dit bedrag zette hij een succesvol bemiddelingsbureau op. Dat snel uitbreidde in de zorgvervoermarkt, gezondheidszorg, de overheidssector, de kinderopvang en het onderwijs. Onder zijn leiding groeide Aethon uit tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Samen met mijn oud vennoot en goede vriend Lennard van Vloten heb ik vijftien prachtige jaren beleefd waarin we met trots een bedrijf met grote maatschappelijke impact hebben gebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat Aethon en Samen Professionals onder leiding van Liesbeth klaar zijn voor de volgende fase.”

aldus Casper Bannet.

Bannet heeft alle vertrouwen in de toekomst van Aethon. Liesbeth Griffioen volgt Casper Bannet op als CEO van Aethon en Samen Professionals. Liesbeth is afgelopen november begonnen als Chief Commercial Officer bij Aethon en begint per 7 februari in haar nieuwe functie.

Liesbeth Griffioen vertelt: “Het is heel bijzonder om te zien dat we ons als organisatie continu ontwikkelen om toekomstbestendig te zijn. We hebben de WAB omarmd, nieuwe systemen geïntroduceerd én met de komst van Samen Professionals bieden we een compleet palet aan onze klanten: van jong talent tot volwassen professionals. Met als doel om onze opdrachtgevers en kandidaten centraal te zetten. Ik vind het een enorme eer om het stokje van Casper over te mogen nemen en verder te bouwen aan onze onderscheidende proposities.”

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten en (young) professionals aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang en het onderwijs, bij de overheid en bij woningcorporaties. Aethon ontwikkelt en investeert in gerichte, praktische opleidingsprogramma’s zodat talenten direct inzetbaar zijn bij de opdrachtgever. Als aanjager van groei en ontwikkeling worden talenten begeleid bij de start van hun carrière en professionals geholpen bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Met de onlangs gestarte samenwerking met Samen Professionals is er een ambitieuze visie op het gebied van opleiding, doorgroei en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Met beschikking over een landelijk netwerk van jong talent, starters en ervaren professionals krijgen opdrachtgevers nog beter toegang tot hoogopgeleid talent en worden zo optimaal ondersteund bij het opzetten en uitvoeren van een innovatief en duurzaam personeelsbeleid.

Meer informatie

Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/overons

Speel mee met de thuiswerkbingo

Herken je de uitspraken die we voor jou verzameld hebben?

7 februari, 2020
Lees meer over Speel mee met de thuiswerkbingo

Eerste werkweek in de zorg? De do’s & don’ts

Nieuwe (bij)baan in de zorg? Wij leggen je uit wat je vooral wel en niet moet doen tijdens je eerste werkweek.

7 februari, 2020
Lees meer over Eerste werkweek in de zorg? De do’s & don’ts