Yvonne van den Blink

Gemeente Woerden

Uitdaging: last minute capaciteitsaanvragen

Na de start van het Klant Contact Centrum in 2011 zijn we bewust gestart met het werken met een grotere flexibele schil. Enerzijds om flexibel in te spelen op piek- en dalmomenten, anderzijds omdat we een krimp verwachten in het Burgerservice-werk. We werken met strakke planningen en veelal last minute capaciteitsaanvragen. We zochten een leverancier die daarmee goed overweg kan en vonden in Aethon een partner die ons begrijpt en die het waarmaakt.

Aethon biedt ons een prettige cultuurinbreng van jonge mensen met een kritische blik.

Yvonne van den Blink, teammanager KCC en bestuurs- en directisecreatariaat gemeente Woerden

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon onderscheidt zich van anderen doordat zij in staat is, snel en last minute de goede mensen te leveren. En ik merk het verschil van een goede werving en selectie. Ik herken ook een duidelijk Aethon-DNA: frisse kandidaten met goede competenties, hoogopgeleid en bijzonder klantgericht. Ik weet dat Aethon zelf ook goed opleidt en dat merk ik elke dag. De medewerkers zijn een echte aanwinst voor mijn team, zijn heel ambitieus en kennen onze gemeente en onze processen goed.

Resultaat: >95% score op last-minute aanvragen

Aethon onderscheidt zich van anderen doordat zij in staat is, snel en last minute de goede mensen te leveren. En ik merk het verschil van een goede werving en selectie. Ik herken ook een duidelijk Aethon-DNA: frisse kandidaten met goede competenties, hoogopgeleid en bijzonder klantgericht. Ik weet dat Aethon zelf ook goed opleidt en dat merk ik elke dag. De medewerkers zijn een echte aanwinst voor mijn team, zijn heel ambitieus en kennen onze gemeente en onze processen goed.