Aethon Aecademy

Begin nu.

GEFELICITEERD!

Alleen de meest gedreven en leergierige young professionals worden toegelaten tot de Aethon Academy, ofwel: de Aecademy. Wij geloven dat het altijd beter kan. Ook jij, als getalenteerde kansenziener en verbandenlegger. Met Aethon’s masterclasses ga je voor een glansrijke carrière.

AECADEMY YOUNG PROFESSIONAL PUBLIEK & IDENTITEIT

Als professional Publiek & Identiteit volg je een tweejarig modulair opleidingsprogramma op post-hbo-niveau. We gebruiken de nieuwste opleidingstechnieken en methodes. Ontwikkel tot dé allround medewerker Burgerzaken van de toekomst.

AECADEMY YOUNG PROFESSIONAL SOCIAAL DOMEIN

Als professional in het sociaal domein heb je toegang tot de modules van een tweejarig post-hbo-opleidingsprogramma. Met de nieuwste methodes en technieken specialiseer je in het sociaal domein, als consulent Werk & Inkomen, WMO, Schuldhulpverlening of Jeugd.

AECADEMY YOUNG PROFESSIONAL WONEN

Met jouw diploma Professional Wonen stroom je door naar de modules van dit twee jaar durende post-hbo-opleidingsprogramma. Jij wordt dé allround corporatie-medewerker of -specialist van de toekomst.

AECADEMY YOUNG PROFESSIONAL ZORG

Via de Aecademy heb je toegang tot een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Coaching en intervisie op de werkvloer; inspiratie en kennis opdoen in de schoolbanken. Completer kunnen we het niet maken.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.