Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer

Alle zorgvervoer vacatures

Jouw uitdaging

Als begeleider doelgroepenvervoer heb je een verantwoordelijke baan. Je draagt verantwoording voor een vaste groep jonge leerlingen met één of meerdere beperkingen. Deze groep zal bestaan uit maximaal 8 leerlingen.
Jouw werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag, waarbij je met een chauffeur de leerlingen twee keer per dag ophaalt en/of brengt van en naar school. Jouw taak is het begeleiden van de leerlingen en je zorgt ervoor dat zij veilig en comfortabel naar hun bestemming worden gebracht. Deze leerlingen gaan naar speciaal onderwijs of naar een zorginstelling, omdat zij een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebben.

Houd jij ervan om maatschappelijk betrokken bezig te zijn? Als begeleider doelgroepenvervoer kan dat. Je draagt verantwoordelijkheid voor een vaste groep jonge leerlingen met een of meerdere beperkingen.
Jouw dag begint - afhankelijk van je woonplaats - rond 07.00 uur. De leerlingen worden opgehaald en moeten voor 08.30 uur op school aanwezig zijn. Om 15.00 uur dienen de leerlingen weer opgehaald te worden. In de tussentijd ben je dan ook vrij. Afhankelijk van de te rijden routes werk je tussen de 10 en 16 uur per week.

Het is een baan die goed te combineren valt met een eventuele andere baan. Naast dat je met deze baan zorgt voor een eigen inkomen, draag je ook een steentje bij aan de maatschappij. Want één ding is zeker, de kinderen zijn heel blij met een gemotiveerde en vriendelijke chauffeur en begeleider.
 

Jouw talent

  • Je werkt met een kwetsbare groep jonge mensen. Goede omgangsvormen en een dienstverlenende instelling zijn daarom essentieel;
  • Je bent van maandag tot en met vrijdag (ochtend en middag) beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam;
  • Je bent representatief;
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende;
  • Je kunt zonder problemen een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons overhandigen;
  • Je bent fysiek in staat om bijvoorbeeld rolstoelen te duwen;
  • Je staat sterk in je schoenen.
Resultaten 1 tot 6 van 16