Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer

Alle zorgvervoer vacatures

Jouw uitdaging

Ben jij een echte regelaar die secuur, creatief en oplossingsgericht is? Kun je goed met mensen overweg en vind je het leuk om snel en efficiënt te handelen? Dan past een baan als Planner bij jou!
 
Voor een vervoersbedrijf in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een flexibele Planner. De functie is voor 32-40 uur per week met wisselende werktijden.
 
Als Planner regel je vanuit de centrale de taxiritten voor zorgbehoevende klanten. Jij plant de ritten efficiënt in bij de beschikbare taxichauffeurs. Je stuurt de chauffeurs aan door ritten en pauzes toe te wijzen. Snelheid en accuratesse zijn in deze dynamische en soms ook hectische werkomgeving van groot belang.
 
JOUW DAG
Als Planner handel jij op een werkdag heel wat telefoontjes af. Je spreekt zowel zorgbehoevende mensen die een taxi bestellen als de taxichauffeurs om ze nog even snel iemand te laten oppikken omdat dit precies in de route past. Jij bent behulpzaam en staat iedereen vriendelijk te woord. Hoewel jij altijd zover mogelijk vooruit denkt door de zorgchauffeurs hun ritten en pauzes toe te wijzen in de planning, probeer jij als het nodig is ook last-minute ritten in te voegen. Jij belt dan de chauffeur, controleert hoe zijn planning verloopt en waar hij zich op dat moment bevindt, past er nog een klant binnen de route dan geef jij het adres. Ook vraag jij de chauffeur wanneer hij verwacht op de ophaal plaats te kunnen zijn, zodat jij dit weer kan doorgeven aan de klant. Bovendien houd jij in je planningen altijd rekening met wat extra uitlooptijd tussen de ritten omdat het bijvoorbeeld klanten op leeftijd zijn of mensen in een rolstoel.

Jouw talent

Als planner ben je klantvriendelijk, geduldig en behulpzaam. Jij ziet het als een uitdaging om last-minute ritten toch ingepland te krijgen: niets is onmogelijk!
  • Je woont in de regio van Amsterdam
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt in wisselende diensten werken (’s avonds en weekenden)
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen (basiskennis computers)
  • Kennis van planning applicaties is een pre 
Resultaten 1 tot 6 van 16