• Dienstverband
 • Standplaats Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Brabant, Limburg
 • Contractvorm Bijbaan
 • Opleiding HBO/MBO/WO/

Jouw uitdaging

Wil je het nieuwe jaar beginnen met je carrière in de zorg? Wij weten dé manier om dit voor elkaar te krijgen! Start jouw 2018 op een ambitieuze manier met een studiegerichte bijbaan via Aethon!

FLEXIBEL

Een baan bij Aethon betekent dat je werkt wanneer het jou uitkomt. Wij weten namelijk precies wat jij als student nodig hebt om je studie onbelemmerd te kunnen volgen. Daarnaast werk je ook nog eens in een flexibele sector; de zorg staat immers nooit stil. Dit maakt de bijbaan ideaal om te combineren met je studie, hobby’s en sociale leven.

Wat maakt die bijbaan zo interessant?
Door ons unieke concept kun je op hoger niveau in de zorg worden ingezet. Je volgt een kort traject waarmee je bevoegd wordt om de basiszorg en (afhankelijk van je studie) een aantal voorbehouden handelingen uit te voeren. Hiermee lever je een bijdrage aan het tekort in de zorg, verkrijg je een multidisciplinair inzicht in de gezondheidszorg en onderscheid je je van medestudenten doordat je een flinke brok praktijkervaring opdoet.

Jouw taak is het ondersteunen van mensen met psychische of fysieke beperkingen. Hierbij komt een breed scala aan werkzaamheden kijken. Van wassen en aankleden tot het aantrekken van steunkousen, meten van vitale functies en het verwisselen van een katheterzakje. Afhankelijk van jouw studie zijn er nog mogelijkheden tot het uitvoeren van enkele voorbehouden handelingen. Denk hierbij aan het oraal toedienen van medicatie, subcutaan injecteren, zwachtelen of het verzorgen van een wond.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je hebt net heerlijk genoten van de feestdagen en over een aantal dagen heb je weer college. Doordat je nog vakantie hebt, heb je extra tijd om te werken – tijd om je financiële reserves aan te vullen na die dure Decembermaand. Je extra beschikbaarheid heb je gisteren snel en simpel aan Aethon doorgegeven via de app op je smartphone. Uiteraard is er werk en je bent ingeroosterd voor een extra ochtenddienst.

07.30 uur: Het is bijna tijd voor het ontbijt van meneer Jansen en jij gaat hem helpen om fris en fruitig in de ontbijtzaal aan te komen. Je begroet meneer Jansen en helpt hem met behulp van de tillift en het glijzeil in de rolstoel. Tijdens het wassen en aankleden maak je een gezellig praatje met meneer Jansen. Ook trek je hem zijn steunkousen aan, meet je zijn glucoseniveau en dien je hem insuline toe.

Meneer Jansen vraagt of je de doos met de puzzel die hij vanmiddag wil maken alvast op tafel kan zetten. Hierna breng je meneer Jansen naar de ontbijtzaal, waar hij onder het genot van zijn ontbijt een kletspraatje kan maken met mevrouw de Zwart en mevrouw Van der Laan.

11.00 uur: Je bent alweer toe aan je laatste cliënt. Mevrouw de Zwart is net terug van het ontbijt en wordt straks opgehaald door haar dochters voor een gezellige Nieuwjaars-high-tea. Ze heeft er zin in en heeft aangegeven haar lichtblauwe mantelpak aan te willen. Mevrouw de Zwart heeft zichtbeperkingen dus begeleid je haar naar het toilet, help je haar met het aantrekken van haar mantelpakje en met het indoen van haar oorbellen. De voldoening die je hieruit haalt is groot, want ondanks dat mevrouw de Zwart zelf niet meer goed kan zien, is ze blij dat ze er verzorgd uitziet voor haar familie.

12.00 uur: Nadat je mevrouw de Zwart hebt gevraagd of je nog iets voor haar kunt betekenen, wens je haar een gezellige dag toe met haar familie toe en stap je op de fiets naar huis.

Je werkdag zit alweer erop en de rest van de dag heb je meer dan genoeg tijd om die spannende serie te binge-watchen.

 

 

Jouw talent

 • Je bent sociaal en hebt een hart voor de zorg;
 • Je volgt een van de volgende studies:

  WO

o   Bewegingswetenschappen

o   Biomedische Wetenschappen

o   Farmacologie

o   Gedragswetenschappen

o   Geneeskunde

o   Gezondheid & Leven

o   Gezondheidswetenschappen

o   Gezondheidszorgtechnologie

o   Psychobiologie

o   Psychologie

o   Tandheelkunde

 

  HBO

o   Ergotherapie

o   Fysiotherapie

o   Huidtherapie

o   Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

o   Medische Hulpverlening

o   Mensendieck

o   Oefentherapie Cesar

o   Sociaal Pedagogische Hulpverlening

o   Social Studies

o   Verloskunde

o   Verpleegkunde

o   Voeding & Diëtetiek

  MBO

o   Maatschappelijke Zorg (niveau 4, vanaf jaar 2)

o   Verpleegkunde (vanaf jaar 2)

o   Verzorgende IG (vanaf jaar 2)

 

 • Je kunt en wilt minimaal 2 keer per week werken (8-12 uur);
 • Je bent flexibel inzetbaar, qua reistijd, maar ook qua werktijden.

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct en wellicht zien wij jou aankomende week!

 

Wij bieden jou

 • Een topsalaris van €12,59 per uur, exclusief ORT. Op zondag verdien je bijvoorbeeld 160%
 • Veel flexibiliteit: Jij laat ons weten wanneer je kunt werken. Je hoeft geen vaste dagen beschikbaar te zijn
 • Uitbreiding van je netwerk in de gezondheidszorg
 • Een training die je goed voorbereidt op het werken in de zorg. Bovendien sluit je de training af met een certificaat dat goed staat op je CV!
 • Aethon hecht veel waarde aan talent en ontwikkeling. Je kunt dus rekenen op goede begeleiding, coaching en betrokkenheid.
 • Met de Aethon-app kun je gemakkelijk je beschikbaarheid en je uren regelen.

Contact met Aethon

Over Aethon

Aethon verbindt ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg. Iedere medewerker volgt trainingen en na jouw afstuderen wordt er gekeken naar de eventuele doorgroeimogelijkheden. Het is dus meer dan een bijbaan alleen: een echte kickstart van jouw carrière!

Topvacatures