• Dienstverband Bijbaan
 • Aantal uren per week 8 - 16 uur
 • Opleiding HBOWO
 • Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

Leuke en leerzame bijbaan
Doe jij een studie in de zorg? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? En wil je tegelijk waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoen waarmee je jouw cv verrijkt? Dan is deze zorg bijbaan als Verzorgende in de regio Amsterdam iets voor jou.

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Amsta; één van de grootste zorgverleners van Amsterdam. Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat waarmee je naast hulp bij algemene dagelijkse levensverrichtingen ook diverse medische handelingen op Verzorgende mag uitvoeren. Hierdoor verdien je direct een goed salaris in een leuke en leerzame bijbaan in de zorg die je uitstekend kunt afstemmen op je studiedruk, stage of vakantie. Zo brengen we je jouw carrière in de zorg in versnelling.

Waar ga je werken?
Nadat je via ons het certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden hebt gehaald ga je via Aethon als Verzorgende aan de slag bij locaties van Amsta. Bijvoorbeeld bij het Dr. Sarphatihuis, een verpleeghuis met een echt Amsterdams karakter, gevestigd vlakbij Artis. Of bij De Beusemaecker in Amsterdam Geuzenveld.

Maar ook de bewoners en zorgverleners van De Poort, het kleinschalige Vrolikhuizen en van de volledige nieuwe locatie Ritzema Bos ontvangen je met open armen. Daarnaast is het prettig dat al deze Amsta locaties uitstekend bereikbaar zijn met fiets, scooter, auto of openbaar vervoer.

Afwisselende omgeving
Doordat je op meerdere locaties werkzaam bent doe je versnelt een enorm rijke variatie aan ervaringen op. Ervaringen waar je veel aan hebt. Zowel tijdens je studie als erna.

Om je een gevoel te geven: De ene locatie biedt een huiselijke woon- en leefomgeving voor (jonge) mensen met dementie of het syndroom van Korsakov. Fijn kleinschalig en met veel aandacht voor beweging en creatieve activiteiten. De andere locatie is een woonvoorziening voor meer dan 200 oudere inwoners van Amsterdam waarin alle zorgvragen in één gebouw zijn ondergebracht. Hier kom je bewoners tegen uit alle lagen van de bevolking, ongeacht geaardheid, cultuur of levensbeschouwing. De bewoners hebben dementie, Korsakov, psychiatrische problematiek of veel medische, sociale of somatische zorg nodig.

Zo heeft elke locatie zijn eigen charmes en kom je in aanraking met diverse psychiatrische ziektebeelden. Daarbij verleen je zowel medische als sociale zorg aan de bewoners. Een prachtige combinatie, waarin jij het verschil kunt maken.

Je team
Jij gaat aan de slag in een enthousiast team dat werkt volgens de kernwaarden van Amsta: Persoonlijk, Professioneel, Praktisch en Liefdevol. Als je begint staat onze Aethon Praktijkcoach voor je klaar om je welkom te heten en zorgvuldig in te werken. Wel zo fijn.

Je cliënten
Je cliënten zijn de vaste bewoners van de locaties. Ze zijn blij met je komst, want met jouw hulp en aanwezigheid maak je hun dag net even wat prettiger, wat mooier. Gelijktijdig, terwijl jij voor hen het verschil maakt, doe je zeer waardevolle praktijkervaring op. Win-win.

Wat ga je doen?
De behandeling en begeleiding is veelal gericht op lichamelijk herstel en op het verminderen of stabiliseren van cognitieve en psychische stoornissen. Daarnaast wordt er gewerkt aan herstel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en het optimaliseren van het welbevinden.

Je begeleidt jouw cliënten, zorgt voor ritme en structuur en verricht de volgende handelingen: Medicatie delen en toedienen, bloedsuiker prikken en insuline toedienen. Ook meet je polsslag en tensie en help je met ADL-handelingen waaronder het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen, wassen, mondverzorging. Je kookt en helpt bij eten en drinken. Daarnaast zorg je voor beweging en begeleid je dagbestedingsactiviteiten. Tijdens je werkzaamheden maak je waar nodig gebruik van actieve en passieve tilliften.

Jouw talent

Jouw talenten
 • Je bent enthousiast en krijgt energie van mensen helpen.
 • Je maakt makkelijk een praatje, bent flexibel en leert graag.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je staat stevig in je schoenen, geeft grenzen aan maar bent ook geduldig.
 • Daarnaast kun je goed overzicht bewaren.
Jouw opleiding en beschikbaarheid
 • Op dit moment volg je een van de volgende opleidingen: Social Work, SPH, Psychologie, HBO-V of Verpleegkunde. Doe je een MBO-V opleiding dan kun je in deze leuke en leerzame functie aan de slag vanaf studiejaar 2. Studeer je op HBO-V of WO-niveau dan kun je in je eerste studiejaar al aan de slag.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en werkt daarvan tenminste 8 uur. Meer kan altijd.
  De werktijden liggen tussen 7 en 23 uur, in diensten van 4 tot 8 uur.
10 redenen waarom je zou moeten solliciteren
 • Je verdient goed: tussen de €10 en €12 per uur.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
 • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen op Verzorgende niveau 3uit te voeren.
 • Jij groeit door praktijkervaring met patiëntencontacten.
 • Je groeit door praktijkervaring in verzorgende en verpleegtechnische handelingen.
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie.
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes.
 • Je bouwt aan een relevant netwerk in de zorg.
 • Je betekent echt iets voor kwetsbare mensen.
 • Je levert een maatschappelijke bijdrage door het terugdringen van het tekort in de zorg.
Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarmee je waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ben je als verzorgende aan de slag bij Amsta of bij een andere zorginstelling in regio Amsterdam die ook goed aansluit bij jouw wensen.

Solliciteer direct