• Dienstverband Parttime
  • Opleiding HBOWO
  • Locatie Zwolle

Jouw uitdaging

Als recruiter Noord-Oost Nederland binnen Aethon ben je verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers voor de publieke sector (gemeenten en woningcorporaties). Je werft HBO & WO studenten voor een eigen klantenportefeuille en je bent een sterke en professionele gesprekspartner voor klanten en collega’s. Verder ben je de drijvende spil tussen vraag en aanbod. Je bent werkzaam op ons kantoor in Zwolle.

Buiten werving en selectie van nieuwe medewerkers ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van je bestaande pool. Het beheren van deze pool houdt in dat je goed contact onderhoud met je medewerkers, evaluatiegesprekken met hen voert en vragen beantwoordt. Tevens voer je je eigen contractadministratie. De business unit Overheid is sterk in ontwikkeling. Deze groei houdt in dat er veel van je wordt gevraagd. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast, ambitieus en gedreven team. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door zelfverzekerdheid en energie. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid maar geeft tegelijkertijd veel vrijheid. Je bent werkzaam op ons gloednieuwe kantoor in het centrum Zwolle.

Jouw talent

Zijn dit jouw talenten?

Met jouw professionele voorkomen ga je ons unieke concept verder uitbouwen. Je bent een sterke gesprekspartner en je begrijpt hoe je kunt bijdragen aan het succes van onze klant door middel van het plaatsen van de juiste medewerker. Je luistert goed naar jouw doelgroep en speelt in op hun behoeften. Buiten jouw professionele voorkomen ben je zeker ook creatief. Met deze creativiteit draag je bij aan het bedenken en opzetten van wervingscampagnes. Je hebt een hoog energieniveau in de juiste balans. Hiermee bereik jij jouw doelen. Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma. Je hebt affiniteit met de overheid of met klantcontactcenters en je hebt een netwerk in Noord-Oost Nederland.

Als persoon weet je wie je bent en wat je belangrijk vindt. Bij Aethon zien we veel mensen met uiteenlopende studies. In die zin is studierichting van ondergeschikt belang, als je je studie maar met passie hebt volbracht. In je werk breng je structuur en overzicht, jij weet wat je eerst moet doen en wat prioriteit heeft. Je bent fulltime beschikbaar en je hebt 0 - 3 jaar werkervaring. Het betreft een functie voor 40 uur in de week, met als standplaats ons kantoor in Zwolle.

Is dit jouw ideale dag?

Je start vandaag vroeg op kantoor, want je hebt met de regiomanager afgesproken dat je aan het einde van de dag vier nieuwe sollicitanten kunt voorstellen. Uiteraard heb je het nodige voorwerk al gedaan, er is een vacature uitgezet en je bent actief op zoek gegaan naar kandidaten. Je hebt een keuze kunnen maken uit een groot aantal cv’s en de telefonische intakes en de sollicitatiegesprekken met de kandidaten zijn ook al achter de rug.

Na de lunch heb je twee gesprekken met kandidaten die per direct inzetbaar zijn op het klantcontactcenter van de Gemeente Assen. Gister is er ook een nieuw contract getekend met een woningcorporatie in Zwolle. Aan jou de taak om 10 studenten te vinden die daar aan de slag kunnen. Met de regiomanager en de marketingafdeling ga je een actie bedenken om studenten in de regio te benaderen en de naamsbekendheid van Aethon te verhogen.

Om de dag af te sluiten heb je nog een korte meeting met jouw manager. Hij wil graag van jou weten hoe het gaat en of er zaken zijn waar je tegen aan loopt. Jullie bespreken de voortgang en tevens vertel je over het geweldige idee dat je hebt bedacht om nog meer studenten te werven. Nu snel maar secuur zorgen dat alle administratie op orde is.

Zien we jou volgende week?

Als het antwoord op de bovenstaande vragen ‘ja!’ is, komen we graag met jou in contact. We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon van de zaak en een goed aanvullend pensioen. Jouw talent gaan we samen verder ontwikkelen; stilstaan is geen optie bij Aethon! Stuur je CV & Motivatie naar carriere@aethon.nl, t.a.v. Iris van Laar. Telefoonnummer: 088 035 15 00.

Wij bieden jou