• Dienstverband 40 uur per week
 • Standplaats Rijswijk
 • Contractvorm Fulltime
 • Opleiding HBO/WO/

Jouw uitdaging

In de dynamische rol van Business Development Manager Cure ben jij verantwoordelijk voor het bedenken, lanceren en implementeren van nieuwe concepten. Je krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe projecten waar onze concepten omtrent flexibele arbeid het verschil maken. Je bent een stevige gesprekspartner die met onze klanten de diepte in gaat. Jij biedt vernieuwende flexibele arbeidsoplossingen voor problemen in de zorg. Netwerken is je tweede natuur. Tevens ben je een vraagbaak als het gaat om complexere casussen over uitzenden en detacheren.

Jouw functie
Je zorgt ervoor dat je precies weet wat er leeft in de zorgsector. Onze nieuwe en bestaande klanten uit de top 100 van grootste (cure) zorginstellingen, worden er door jou van verzekerd, dat jij hun dedicated partner bent als het gaat om flexibele arbeid. Dagelijks zoek je bij hen naar nieuwe kansen. Projecten lopen goed wanneer wij onze klanten van A tot Z ontzorgen (werving, selectie, aannamebeleid en planning). Zorg in ziekenhuizen wordt steeds complexer; patiënten gaan sneller weer naar huis dus de doorloopsnelheid is hoog. Binnen Cure is er een grote vraag naar gespecialiseerd verpleegkundigen en medische studententeams.

De Business Development Manager is sturend aan een team bestaande uit een Accountmanager en een Recruiter. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid maar geeft tegelijkertijd veel vrijheid. Ontwikkeling, creativiteit en zelfregie zijn kernwaarden die dit team typeert. De focus van de Business Development Manager ligt op concept- en klantontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Aethon bij de klant. Je hebt een duidelijke visie en je maakt gedegen analyses van de markt, je ontwikkelt nieuwe dienstverleningen en geeft leiding. Je bent een sparringpartner voor onze gedreven en intelligente sales mensen en jouw kennis en rust brengt hen verder.

Jouw ideale dag
Je begint vandaag vanuit huis en start met het beantwoorden van de ongelezen mails. Je belt nog even met de accountmanager en de recruiter van Cure om de aankomende dag samen door te spreken. Waar liggen vandaag de uitdagingen voor jullie en wat zit er in de pijplijn? Zelf begin je met het plegen van een aantal acquisitie calls om te zorgen dat er weer afspraken gescoord worden.

De rest van de dag ben je veel op pad; een bezoek aan twee prospect na een succesvolle acquisitieronde en je bezoekt een nieuwe klant waar het project nog in de opstartende fase zit. De eerste medewerkers zijn gestart en de voordelen van Aethon zijn nu al zichtbaar, de klant is tevreden. Dit betekent dat deze klant langzaamaan overgedragen kan worden aan je collega verantwoordelijk voor relatiebeheer. Jij kunt weer verder pionieren.

Je sluit de dag af op het hoofdkantoor in Rijswijk om te kijken of alle uitdagingen vandaag succesvol zijn verlopen. De recruiter heeft vandaag extra goed nieuws; de afgelopen maand heeft zij 135 nieuwe medewerkers kunnen werven voor een EPD-project in een ziekenhuis. Het project is rond en kan gaan starten, dit vieren jullie samen!

Jouw talent

 • Jij gebruikt jouw talent om ziekenhuizen en revalidatiecentra uit te leggen waarom het voor hen slim is om gebruik te maken van ons aanbod
 • Je krijgt energie van acquisitie en targets
 • Je hebt uitgebreide ervaring binnen de detacheringsbranche
 • Je bent in het bezit van een HBO/WO-diploma
 • Je hebt interesse in de zorg
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent flexibele arbeid

Zien we jou volgende week?
Stuur je motivatiebrief samen met je cv in via onze website. Heb je vragen neem dan contact op via carriere@aethon.nl t.a.v. Iris van Laar. Kunnen jouw vragen echt niet per mail gesteld worden, dan kun je bellen naar het telefoonnummer 088 035 1500.

Wij bieden jou

Omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de Aecademy aan. Hierin word je verder getraind op de belangrijkste onderwerpen binnen jouw vakgebied. Samen ontwikkelen we een doorgroeitraject met ambitie, dat aansluit bij jouw toekomstplaatje.

Nog even de highlights op een rijtje:

 • Nieuwe contacten opdoen | AethonEen werkplek bij dé arbeidsbemiddelaar voor studenten en professionals in de zorg.
 • Gezellige werksfeer bij AethonEen plek in een ambitieus en informeel team dat barst van ambitie en energie.
 • Trainingen en opleidingen | AethonVrijheid om je functie verder vorm te geven en te ontwikkelen.
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie.
 • Doorgroeimogelijkheden bij AethonOp basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kans om door te groeien.
 • Salaris | AethonEen aantrekkelijk salaris, een bonusregeling en een auto van de zaak.

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we voor de vierde keer op rij trotse winnaar van de FD Gazellen Award. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Topvacatures