• Dienstverband 40 uur per week
 • Standplaats Rijswijk
 • Contractvorm Fulltime
 • Opleiding HBO/WO/

Jouw uitdaging

Heb jij de ambitie om een geweldige accountmanager in de zorg te worden? Word jij dan onze nieuwe accountmanager ziekenhuizen?

Je krijgt energie van jouw adviesrol bij projecten. Je denkt continue mee met huidige en toekomstige klanten over de inzet van medische studenten. Jij bent een kei in het ontwikkelen van strategische proposities. Je geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat jij hun dedicated partner bent als het gaat om het invullen van de behoefte van flexibele arbeid. Jouw klanten behoren tot de top van ziekenhuizen in Nederland. 

Jouw functie
Jouw klanten zijn ziekenhuizen en revalidatiecentra. Je schakelt voornamelijk met unithoofden, teammanagers, programmamanagers en projectleiders. Dagelijks ben je bezig met het zoeken naar nieuwe kansen bij bestaande klanten. In klantgesprekken is 'opwaarts verkopen' jouw doel. Je bent gemiddeld vier keer per week op locatie bij een van de bestaande accounts. 

Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent wat er speelt in de Cure-markt. Jouw kennis van de markt combineer je met het doorgronden van een specifieke klantbehoefte om zo doelgericht op zoek te gaan naar de juiste invulling omtrent flexibele arbeid. Je werkt nauw samen met een team van recruiters, planners en marketeers. Als jij een concept gaat pitchen bij een prospect zorg je als team voor een gelikte presentatie. In onze eigen Aethon Aecademy optimaliseren wij jouw skills. Je volgt een seminars, workshops en trainingen, speciaal gericht op jouw functie.

Succesverhaal van één van onze Accountmanagers Cure
“Na maanden van overleg met twee ziekenhuizen hebben we een scholingsprogramma ontwikkeld waarin medisch studenten opgeleid worden om de chirurg en OK-assistent tijdens de operatie te assisteren. Hiermee spelen we in op de hoge werkdruk en zorgzwaarte door het tekort aan operatie-assistenten’’.

Jouw ideale dag
8:00 UUR - Jij start deze dag vanuit huis. Je maakt een begin met een managementrapportage voor een klantgesprek later die week.
10.30 UUR - Je hebt een afspraak met jouw grootste account in de regio. Hier spreek je met het hoofd HRM over een nieuw EPD-project. Verder evalueer je een project dat al in de pilotfase zit.
12.00 UUR - Op het Aethon-hoofdkantoor in Rijswijk heb je na de lunch een driehoeksoverleg met Planning & Recruitment. Jullie bespreken de voortgang: zijn er genoeg kandidaat-uitzendkrachten voor een te starten project bij een groot ziekenhuis in Leiden? En hoe gaat recruitment ervoor zorgen dat jij de juiste kandidaten kunt voorstellen?

14.00 UUR - Na het overleg werk je het samenwerkingsvoorstel voor het EPD-project verder uit. De afdeling Marketing wil er ook nog even naar kijken, zodat het er top uitziet.
16.00 UUR - Als afsluiter van de dag heb je nog een meeting met sales-collega’s. Misschien kun je dat ene nieuwe concept ook wel bij andere accounts uitrollen?

Jouw talent

 • Jij gebruikt jouw talent om ziekenhuizen en revalidatiecentra uit te leggen waarom het voor hen slim is om gebruik te maken van ons aanbod
 • Jij begrijpt hoe je kunt bijdragen aan het succes van onze klant
 • Je bent woonachtig in de Randstad
 • Je bent in het bezit van een HBO/WO-diploma
 • Je hebt interesse in de zorg
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent flexibele arbeid

Zien we jou volgende week?
Stuur je motivatiebrief samen met je cv in via onze website. Heb je vragen neem dan contact op via carriere@aethon.nl t.a.v. Iris van Laar. Kunnen jouw vragen echt niet per mail gesteld worden, dan kun je bellen of Whatsappen naar het telefoonnummer 06-31995803.

Wij bieden jou

Omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de Aecademy aan. Hierin word je verder getraind op de belangrijkste onderwerpen binnen jouw vakgebied. Samen ontwikkelen we een doorgroeitraject met ambitie, dat aansluit bij jouw toekomstplaatje.

Nog even de highlights op een rijtje:

 • Nieuwe contacten opdoen | AethonEen werkplek bij dé arbeidsbemiddelaar voor studenten en professionals in de zorg.
 • Gezellige werksfeer bij AethonEen plek in een ambitieus en informeel team dat barst van ambitie en energie.
 • Trainingen en opleidingen | AethonVrijheid om je functie verder vorm te geven en te ontwikkelen.
 • Doorgroeimogelijkheden bij AethonJe gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kans om door te groeien.
 • Salaris | AethonEen aantrekkelijk salaris, een bonusregeling en een auto van de zaak.

Over Aethon

Aethon leidt talent in goede banen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. Daarnaast zijn we voor de vierde keer op rij trotse winnaar van de FD Gazellen Award. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Topvacatures